aA
Pasaulinė automobilių gamintoja "Mercedes-Benz USA" kitų metų visų modelių "Mercedes-Benz" automobiliuose pradeda diegti "Tele Aid" - drauge su "Motorola" sukurtą "Telematics" sistemą.
"Mercedes-Benz"
Sistema teiks kelias skirtingas paslaugas, tarp jų ir automatinį reagavimą ekstremaliais atvejais, pagalbą kelyje bei informaciją apie produktą, pavyzdžiui, atsakymus į klausimus apie automobilius arba jų mažmenines kainas.

Pirmaisiais metais "Mercedes-Benz USA" teiks "Tele Aid" paslaugą nemokamai, praneša ELTA, remdamasi informacija, gauta iš "Motorolos" kompanijos.

Šis "Mercedes" sprendimas priimtas pasirašius daugiau kaip 225 mln. JAV dolerių vertės susitarimą dėl "Motorolos" "Telematics" techninės įrangos tiekimo artimiausius ketverius metus. Tapusi pirmąja automobilių gamintoja, kuri pradėjo montuoti "Telematics" sistemas kaip standartą visoje automobilių serijoje, "Mercedes-Benz" ir toliau stengiasi užtikrinti vairuotojų saugą bei patogumą. Norėdama parodyti "Tele Aid" plataus naudojimo svarbą, "Motorola" spaudoje pradės reklamos kampaniją apie naują standartinę "Tele Aid" įrangą. Šie reklaminiai skelbimai bus spausdinami automobilių verslo leidiniuose ir rinktiniuose bendro pobūdžio verslo leidinių numeriuose, kad ši informacija pasiektų platų technologijų specialistų ratą.

ELTA