aA
Smolensko meistrai išsprendė problemą, kur dėti senus automobilius. Seni automobiliai Smolenske virsta taksi. Vienas toks automobilis jau važinėja šio miesto gatvėmis ir yra labai populiarus.
Šalia vienos automobilių taisyklos, kuri, beje, labai keistai vadinasi "Toli nuo žmonų", ilgą laiką rūdijo vienas "Zaporožietis". Išmesti jį buvo gaila, tai meistrai nusprendė jį perdaryti ir tada parduoti.

Šiam automobiliui nupjovė stogą, sutvirtino dugną, pakeitė sparnus plastikiniais, uždėjo 15 numerio padangas su lietais diskais bei įdėjo 1,2 litrų talpos variklį. Galiausiai mašina buvo perdažyta. Tuomet meistrams ir kilo klausimas ką daryti su šiuo automobiliu.

Kadangi pirkėjo neatsirado, tai vienas iš meistrų nusprendė išbandyti perdarytą "Zaporožietį" kaip taksi automobilį. Ir čia paklausa viršijo lūkesčius. "Zaporožietis" tapo labai populiarus, kaina už pasivažinėjimą šiuo automobiliu vis augo. Dabar valanda pasivažinėjimo senu "Zaporožiečiu" kainuoja beveik 30 dolerių.

Tačiau automobilių taisyklos "Toli nuo žmonų" meistrai neketina tuo apsiriboti. Jie galvoja prisipirkti daugiau senų automobilių, juos perdaryti ir taip plėsti savo verslą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.