aA
Panevėžio kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo tarnybos (ONTT) pareigūnai penktadienį sulaikė tris turto prievartavimu įtariamus panevėžiečius.
Pareigūnai turi duomenų, kad sulaikytieji priklauso vienai iš Panevėžyje veikiančių organizuotų nusikalstamų grupuočių. Įtariama, kad rugsėjį sulaikytieji prievartavo turtą iš Panevėžio miesto gyventojo, kurio pavardė neskelbiama.

Miesto vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė spaudai pranešė, kad pareigūnai sulaikė anksčiau už aplaidų apskaitos tvarkymą teistą 45 metų Rimantą Masioką, anksčiau už nužudymą, neteisėtą šaunamojo ginklo laikymą ir tris kartus už chuliganizmą teistą 24 metų Darių Kulikauską bei 21 metų anksčiau neteistą Audrių Šuklevičių.

Šeštadienį teismas spręs, ar skirti sulaikytiesiems kardomąjį suėmimą.

Policija prašo atsiliepti nukentėjusius nuo sulaikytųjų.

Tai jau antra šią savaitę sulaikyta turto prievartautojų grupė. Savaitės pradžioje pareigūnai sulaikė 4 įtariamuosius turto prievartavimu.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.