aA
Nužudyto policijos pareigūno Sergejaus Piskunovo tėvai per apklausą prokuratūroje įvardijo du aukštus policijos pareigūnus, kuriuos jų sūnus vadino savo mirtinais priešais.
Kaip rašo "Respublika", pareigūno tėvai Vadimas ir Anastazija Piskunovai antradienio vakarą Panevėžio apygardos prokuratūroje buvo apklausti po vieną skirtinguose kabinetuose.

Prokuratūros pareigūnams, tiriantiems S. Piskunovo ir prokurorės Vidos Kazlauskaitės nužudymą, A. Piskunova papasakojo apie paskutinę dieną vykusį pokalbį su sūnumi, kuomet jis sakė turįs du mirtinus priešus.

A. Piskunova nurodė pareigūnams ir sūnaus minėtas dviejų pareigūnų pavardes. Tas pačias pavardes per apklausą pareigūnams nurodė ir V. Piskunovas.

"Respublikos" žiniomis, šie S. Piskunovo nurodyti pareigūnai dirba Policijos departamente.

S. Piskunovo tėvai yra įsitikinę, kad jų sūnaus ir prokurorės V. Kazlauskaitės nužudymo užsakovų reikia ieškoti tarp aukštų policijos pareigūnų.

Jau anksčiau dienraščiui pareigūno tėvai yra sakę, jog likus 3 valandoms iki mirties sūnus sakė, jog yra stebimas ir jaučiąs didelį spaudimą, dėl kurio vėl teks pereiti į kitą darbą.

Tėvams sūnus sakė turįs garsajuostę, kurioje įrašytas pokalbis su "jais". Garsajuostėje, kurią S. Piskunovas davė saugoti patikimam žmogui, buvo įrašyti aukšto pareigūno grasinimai S. Piskunovui.

Nušauto pareigūno motina "Respublikai" patvirtino, kad Sergejus buvo apsisprendęs palaukti, ko susirikiuos naujas Seimas ir tuomet paskelbti aukštus pareigūnus kompromituojančią informaciją.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.