aA
Jei manote, kad praėjusį mėnesį pristatyta virtuali žinių pranešėja Ananova yra nuostabiausias ir vienintelis tokio pobūdžio dalykas internete, susipažinkite su Chase Walkeriu.
Korporacijos "Sprint" laboratorijoje kuriamas Chase Walkeris yra animuotas žinių pranešėjas, galintis bendrauti su žiūrovais.

Walkeris pasirodo ekrane ir, demonstruodamas įvairias minas, perskaito dienos naujienas bei orų prognozę. Vartotojai gali pasirinkti, kokią informaciją nori išgirsti, duodami paprasčiausias komandas balsu.

Ananova nėra interaktyvi, tuo tarpu Jūs galite pertraukti Walkerį ir nurodyti jam skaityti kitus pranešimus”, teigia vienas naujojo diktoriaus kūrėjų.

“Kada nors Walkeris galės pranešti vartotojams TV programų tvarkaraštį ir nurodytas perjungti norimą kanalą”, pridūrė jis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.