aA
Daugiau kaip savaitę Sevastopolyje (Ukraina) ieškoma keturių metrų ilgio smauglio, pabėgusio iš miesto Akvariumo. Deja, kol kas visos paieškų brigados pastangos yra bevaisės.
Kaip "Interfax" pranešė Akvariumo vadovybė, jau apžiūrėtos visos šalia serpentariumo esančios patalpos ir kaimynystėje esantis parkas.

Specialistai mano, kad atšalus orams didžiulis smauglys turėtų ieškoti šilumos, taigi gali atšliaužti į šalia esančius namus. Badas pitonui negresia - prieš pabėgdamas jis gerai pasisotino ir dabar greitai neišalks. Padėtis taps grėsminga, kai smauglys vis dėlto pajus alkį.

Į Akvariumą pitonas atkeliavo prieš dešimtį metų iš Vietnamo. Dėl maisto - jis labiausiai mėgo triušius - keblumų nebuvo, bet jis labai ilgėjosi antrosios pusės.

Aplinkinių namų gyventojai mano, kad į dingusio smauglio paieškas turėtų įsijungti visos miesto tarnybos, ir, visų pirma, milicija.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.