aA
Baltijos televizijos vadovai norėtų greitai ir pelningai parduoti "Žinių radiją". Baltijos televizijos generalinio direktoriaus pavaduotojas "Žinių radijui" Stanislovas Kairys neslėpė, kad radijo stotį ketina pirkti 2-3 asmenys, vienas iš jų - Hubertas Grušnys.
Vienas jų - radijo stočių "M1", "M1 Plius", "Lietus" savininkas Hubertas Grušnys. S.Kairys kitų realių radijo stoties pirkėjų įvardyti nepanoro.

"Girdėjau, kad H.Grušnys nori pirkti radijos totį. Tai yra jo valia tuo domėtis arba nesidomėti. Be to, "Žinių radijui" ėmė neblogai sektis - kai kuriuo paros metu mūsų reitingai lenkia radijo stočių "M1 Plius" ir "Lietus" reitingus", - sakė S.Kairys.

S.Kairys DELFI sakė, kad kalbos apie "Žinių radijo" bankrotą - nepagrįstos.

Tuo tarpu H.Grušnys nepanoro atskleisti savo verslo planų. Paklaustas, ar ketina pirkti "Žinių radiją", radijo stočių magnatas atsakė, kad "sklando visokie gandai".

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.