aA
Užkietėję kompiuterių žaidimų mėgėjai dabar netgi žaisdami mėgstamiausius žaidimus galės deginti riebalus ir stiprinti raumenis. Naujasis įrenginys “GAMEbike” leidžia vietoje vairalazdės panaudoti paprasčiausią dviratį.
Dviratukas
Norėdami paskuti, žinoma, reikia naudotis vairu. Mygtukai prie stabdžių rankenėlių gali šaudyti, o didėjant pedalų mynimo greičiui greitės ir žaidimo veiksmas.

Nors kai kuriuose sveikatingumo klubuose esančiuose treniruokliuose jau yra galimybė pažaisti su kompiuteriu, “GAMEbike” išsiskiria iš jų minios tuo, kad jį galima montuoti su bet kokiu dviračiu bei valdyti bet kokį žaidimą.

Išradimo autorius daktaras Tedas Parksas taip pat sukūrė galimybę lenktyniauti ir prieš kitus analogiško prietaiso vartotojus. Šis įrenginys veikia net ir internetu. Jis rekomendavo tokį priedą dviračiui įrengti kiekviename sveikatingumo klube, kad viso pasaulio sportininkai galėtų lyginti save su artimais ir tolimais kaimynais. Taip pat daktaras teigia, kad pilno kūno sudėjimo vaikai anonimiškai lenktyniaudami internetu įgytų daugiau pasitikėjimo savimi.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.