aA
Kiekvienai grupei nedovanotina, jeigu koncerto metu būtų paminėtas ne to miesto pavadinimas, kuriame iš tikrųjų vyksta koncertas. Ir kas galėjo patikėti, kad tai gali nutikti ir roko veteranams “Kiss”?
"KISS"
"KISS"
Balandžio 22-ąją Pietų Karolinos mieste Greenville’yje vykusio “Kiss” koncerto pabaigoje didžiuliame virš scenos įtaisytame ekrane pasirodė “Greenfieldo” miestelio pavadinimas.

“Mūsų draugams GREENVILLE’yje”, taip vėliau pavadino savo laišką grupės nariai, kuris buvo išspausdintas vietiniame laikraštyje “Greenville News” balandžio 27-ąją.

“Mes norime atsiprašyti visų mūsų gerbėjų Greenville’yje už klaidą, kurią padarė video technikas, koncerto pabaigoje jūsų miestą pavadinęs “Greenfieldu”, rašoma grupės laiške. “Grupės “Kiss” misija visada buvo, yra ir bus surengti jums nepakartojamą roko šou bei rodyti pagarbą, kurios jūs nusipelnėte.”

Gerbėjams adresuotą laišką pasirašė visi keturi grupės nariai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.