aA
Jau bemaž metus veikiantį specializuotą ryšių su visuomene, reklamos, rinkotyros ir informacinių technologijų tinklapį internete Rinkodara. LT numatoma išplėsti visose Baltijos šalyse.
Projektas, įgyvendinamas ryšių su visuomene agentūros "Komunikacijos tiltai" ir IT bendrovės "Pasaulio vartai", buvo pristatytas šiais metais "Infobalt" asociacijos organizuotame renginyje "Investuotojų lyga" ir sulaukė potencialių investuotojų susidomėjimo. Šiuo metu su potencialiais investuotojais yra aptariamos abipusiai naudingo bendradarbiavimo sąlygos dėl specializuoto Baltijos šalių verslo tinklapio sukūrimo. Per 3 metus tikimasi pritraukti apie 2 mln. litų.

Rinkodara kasdien pateikia atnaujinamą informaciją iš ryšių su visuomene, reklamos, rinkos tyrimų bei informacinių technologijų sričių. Tinklapyje kiekvienas lankytojas gali nemokamai publikuoti pranešimus spaudai, naudotis darbuotojų paieškos - pasiūlos duomenų baze, susipažinti su rengiamais profesinio tobulinimo kursais.

Jau artimiausiu metu bus diegiamos naujos paslaugos bei e-verslo moduliai: eReklama, Naujienų biuletenis, informaciniai blokai, specializuota rinkodaros paslaugų duomenų bazė.

Tinklapį www.rinkodara.lt kasdien peržiūri apie pusantro tūkstančio lankytojų.

Projektas Rinkodara.LT įgyvendinamas kartu su partneriais - naujienų agentūromis ELTA ir BNS, Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultetu, Tarptautine aukštąja vadybos mokykla (ISM), "SIC Gallup Media", monitoringo bendrovėmis "Observer" ir "Mediaskopas", žurnalu "Vadovo pasaulis", informacinio katalogo "Visa Lietuva" leidėju "Eniro Lietuva", telekomunikacijų bendrove "Omnitel".

BNS