aA
Rusijos generalinė prokuratūra holdingo "Media-Most" vadovui Vladimirui Gusinskiui, kaip kaltinamajam, paskyrė kardomąją priemonę - suėmimą. Paskelbta jo federalinė paieška.
Vladimir Gusinsky
Vladimir Gusinsky
Kaip pranešė agentūrai "Interfax" Generalinės prokuratūros Informacijos ir ryšių su visuomene centras, tardytojas Valerijus Nikolajevas priėmė nutarimą patraukti V. Gusinskį, kaip kaltinamąjį, baudžiamojon atsakomybėn. Jam inkriminuojamas sukčiavimas stambiu mastu.

Informacijos centro pareigūnai priminė, kad pirmadienį V. Gusinskis buvo iškviestas į apklausą Generalinėje prokuratūroje. Vietoj jo, kaip pažymėjo Generalinės prokuratūros pareigūnai, "pas tardytoją atėjo advokatai Genris Reznikas ir Michailas Burmistrovas". Prokuratūros pareigūnai pabrėžė, kad advokatai atsisakė pranešti, kur šiuo metu yra jų klientas.

Kaip pažymėjo Informacijos centro ir ryšių su visuomene darbuotojai, "tardytojas įvertino Gusinskio neatvykimą į apklausą kaip tyčinį, todėl kaltinamajam paskyrė kardomąją priemonę - suėmimą. Paskelbta kaltinamojo federalinė paieška", pranešė Informacijos centro pareigūnai.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.