aA
Seksualiausiu Suomijos vyru tituluojamas ministras pirmininkas Matti Vanhanenas romantiškus santykius su drauge, su kuria kadaise susipažino per internetą, nutraukė parašęs jai žinutę, interviu Suomijos žurnalui sakė buvusi mylimoji.
Mobilusis telefonas, klavišai, klaviatūra, SMS, (IT)
© Corbis/Scanpix
"Matti paliko mane parašęs žinutę, kurioje sakė "viskas baigta", - interviu penktadienio žurnalui "Me Naiset" (Mes moterys) sakė Susan Kuronen.

Jos santykiai su 51-erių metų išsiskyrusiu dviejų vaikų tėvu M.Vanhanenu nutrūko prieš kelias savaites, tačiau laikraščiai nesiliauja apie tai rašyti, nes 36 metų Susan mielai dalijasi savo širdgėla su žiniasklaida.

M.Vanhanenas, kurį Prancūzijos prezidentas Jacques'as Chirac'as praminė seksualiausiu Suomijos vyru po to, kai šalies bulvariniai laikraščiai ėmė detaliai aptarinėti jo meilės romaną, atsisako komentuoti šiuos santykius.

Suomija yra mobiliųjų telefonų milžinės "Nokia" tėvynė, o jos gyventojai yra vieni iš didžiausių interneto vartotojų pasaulyje.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.