aA
JAV dangoraižio langus plovęs darbininkas nusnūdo darbo vietoje – valydamas 20 aukšto langus. Praeiviai Nashville mieste Tenesio valstijoje pastebėjo, kad vyras nejuda, todėl iškvietė gaisrininkus. Gaisrininkų vadovo padėjėjas Lee Bergeronas sakė: „atrodė, kad jis tiesiog užmigo“.
Langų valytojai
Du iraniečiai langų valytojai laikosi ant vienos virvės ir valo didžiulio stiklu dengto pastato langus. <P>Two Iranian window cleaners hang from a single rope in a glass covered building in downtown Tehran, 12 July 2006. AFP PHOTO/ATTA
© AFP/Scanpix
Vyriškis prabudo tik tada, kai gaisrininkai patampė už jo virvių bei iš vidinės pastato pusės ženklais pabandė patraukti jo dėmesį, rašo Ananova.com.

Valytojas nusileido ant šaligatvio ir nukulniavo prie greitosios pagalbos automobilio, kur buvo patikrinta jo sveikatos būklė.

30 minučių iki atvystant gaisrininkams „dramą“ stebėjęs Leroy‘us Andersonas sakė: „Man pasirodė, kad jis arba apalpo arba tiesiog užmigo. Ten viršuje šilta, saulėta ir nėra vėjo“.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.