aA
Trečiadienio rytą Kėdainių rajone, Nociūnų kaimo teritorijoje susidūrus lengvajam automobiliui ir sunkvežimiui 3 žmonės žuvo, 2 sužeisti. Pirminiais duomenimis, visi jie - Lenkijos piliečiai, važiavę „Volkswagen Passat“ automobiliu. Kokios markės krovininė, lietuviškais numeriais pažymėta mašina - neaišku, nes ji labai sumaitota.
6 val. 41 min. gavę pranešimą apie autoįvykį magistralėje „Via Baltica", kuriame nukentėjo 5 žmonės, Kėdainių pareigūnai išvyko į įvykio vietą. Pirminiais duomenimis, krovininis automobilis išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir trenkėsi į atvažiuojantį automobilį "VW Passat".

Kol kas skelbiama tik tiek, kad du sužeistieji išvežti į Kėdainių ligoninės reanimaciją.

Kaip DELFI informavo Kėdainių rajono policijos komisariato atstovė spaudai, susidūrus automobiliams buvo užblokuota magistralė, pareigūnai ieškojo krano, kuris galėtų jį atlaisvinti. Apie krovininės mašino vairuotoją atstovė informacijos neturėjo.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, jo aplinkybes aiškinasi Kėdainių rajono policija.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.