aA
Bukiausiu Airijos vagimi pramintam vyriškiui policija pasiūlė nutraukti savo nesėkmingą nusikaltėlio karjerą, kol ši jo galutinai nepražudė. Neįvardintas maždaug 30 metų vyras buvo tris kartus suimtas, o kiekvienas jo nusikaltimas baigdavosi kone mirtimi.
Praėjusį savaitgalį policijai teko nusikaltėlį gabenti į areštinę, o paskui į ligoninę, kadangi apiplėšęs lažybų punktą ir sprukdamas iš įvykio vietos pateko po sunkvežimiu, pranešė laikraštis "Irish Sun".

Nevykėlį jau anksčiau teko traukti iš kamino, kuriame buvo įstrigęs mėgindamas apiplėšti namą, taip pat nukabinti nuo banko lubų, kur atsidūrė patekęs į saugumo prietaiso spąstus. Policija, atvykusi į banką išvydo vagį, kyburiuojantį viena koja ir mėginantį susikišti kupiūras į savo apatinius.

"Grįžk į doros kelią, kol neužsimušei", - pasak "Irish Sun", taip Dublino policija auklėjo vagišių. Patys policininkai atsisakė patvirtinti šį pranešimą.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.