aA
Jauna mama buvo užtrenkta balkone po to, kai jos 8 mėnesių vaikas žengė pirmuosius žingsnius ir uždarė savaime užsitrenkiančias balkono duris. Devyniolikmetė Christina Meier, gyvenanti Augsburgo mieste (Vokietija) balkone praleido dvi valandas bandydama prisišaukti pagalbos. Jos šauksmai buvo išgirsti ir gelbėti jaunosios mamos atvyko gaisrininkai.
Vaikas, veidrodis
Vaikas, veidrodis
© Corbis/Scanpix
Kaip rašo portalas Ananova.com, C.Meier vietinei žiniasklaidai sakė: „Mano sūnus Karlas dar nesulaukė nė metų ir nemokėjo vaikščioti, todėl pamaniau, kad visai saugu išsprukti į balkoną ir greitai sutraukti cigaretę. Staiga išgirdau tuos žingsnius ir per balkono stiklą pamačiau jį einantį link manęs. Taip juo didžiavausi, kad nė nepagalvojau apie savaime užsitrenkiančias duris. O tada jis jas tiesiog uždarė“.
www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.