aA
Kanadietis, kuriam labai nesiseka meilėje, tikisi surasti išsvajotąja merginą vietinėje autobusų stotelėje priklijuodamas savo nuotrauką su prašymu paskambinti.
Buvęs profesionalus muzikantas, reklamos dizaineris Michaelas Gondurakas prisipažino: "Aš bandžiau ieškoti laimės ir baruose, ir eidamas į aklus pasimatymus, tačiau Kalgaryje man nepasisekė surasti savosios laimės. Todėl aš nusprendžiau, kad man reikia imtis ko nors kito. Aš šiek tiek jaudinuosi, bet vis tiek noriu tai išbandyti."

6-osios aveniu ir 4-osios Šv. S.W. gatvės autobusų stotelėse dabar galima rasti vyriškio nuotrauką su žodžiai "Misteris Teisingasis ieško misis Teisingosios" bei mobilaus telefono numeriu, rašoma laikraštyje "Calgary Sun".

Gondurako teigimu, jis tikisi sutikti 20-30 metų moterį, ieškančią subrendusio vyro, neabejingo aktyviai veiklai, tokiai kaip kelionės pėsčiomis bei leidimasis nuo kalnų snieglentėmis.

“Tikiuosi, kad mano išsvajotoji yra kur nors netoli. Būtent tokios dovanos aš prašau iš Santa Klauso šioms Kalėdoms," pridūrė jis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.