aA
Įtarus medienos vagyste,Vilniaus rajono policijos pareigūnai antradienį sulaikė Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato (VPK) areštinės ir konvojavimo tarnybos policininką.
22 metų Rukainių kaime gyvenantis policininkas Igoris Šibinas įtariamas dar su trims to paties kaimo gyventojais maždaug prieš pusantro mėnesio dalyvavęs eglių, pušų rąstų vagystėje iš Rukainių girininkijos.

Policininkas buvo sulaikytas namuose, Rukainių kaime antradienį, apie 8 val., prieš vykstant į tarnybą.

Vilniaus rajono policijos komisariato vyresnysis komisaras Mečislovas Poplavskis sakė BNS, kad pareigūnas buvo sulaikytas, surinkus prieš jį pakankamai įrodymų. Iš pradžių sulaikytas policininkas savo kaltę neigė, tačiau vėliau, sužinojęs, jog įrodymų prieš jį pakankama, savo kaltę pripažino.

Pasak vyresniojo komisaro M. Poplavskio, nustatyta, kad rąstų vagystėje dalyvavo 4 asmenys. Visi jie - Rukainių kaimo gyventojai. Jie buvo apsirūpinę pakrovimo ir iškrovimo technika, kad galėtų išsikirsti, išvežti ir parduoti pavogtus rąstus. Mediena buvo realizuota Vilniuje.

I. Šibinas dviem parom uždarytas į areštinę, kaltinimai dėl vagytės jam kol kas nėra pareikšti.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.