aA
Kai gimė Markas Hyde'as, jo tėvai ėjo iš proto dėl disko muzikos. Mamos lopšinę berniukui atstodavo 1970 m. muzika. Nenuostabu, jog Marko testamente nurodyta, kad per jo laidotuves gedulingą maršą pakeistų disko muzika.
Tinginys

Britė Susan Hyde labai apsidžiaugė, kai jos namuose apsigyveno katinas. Moteris buvo tikra, kad pelės namie jau nebebėgios. Klydo. Susan dar ir dabar juokdamasi pasakoja, kada jos katinas teikiasi atmerkti akis. Ne, ne kai šeimininkė paduoda ėsti, bet kai jam snūduriuojant pelės iš dubenėlio "ragauja" jo pietus.

Lentos

Norvego Arne'o Aavoldo verslas labai paprastas. Jis pardavinėja tvorų lentas. Turistai jas noriai perka, nes Arne'as jiems primeluoja, jog iš šių lentų buvo suręsti vikingų laivai.

Kompensacija

Ilinojaus bare moteris, valgydama mėsainį, karštu padažu apsivarvino smakrą. Atrodytų, menka bėda. Paėmei servetėlę ir nusivalei. Tačiau Amerikoje tokiais atvejais įvykį įprasta sureikšminti. Taigi moteris padavė užeigą į teismą, o už "nudegimus" ant smakro pareikalavo beveik 100 tūkst. dolerių (400 tūkst. Lt) kompensacijos. Laimei, JAV valdžia priėmė naują įstatymą. Dabar diduma prisiteistos kompensacijos patenka į valstybės iždą, todėl norinčiųjų lengvai pasipelnyti sumažėjo.

Pranašystės

Prieš 200 metų Burke'as Peerage'as parašė "Mėlynojo kraujo bibliją". Keisčiausia, kad jo prognozės apie prezidento rinkimų rezultatus paprastai išsipildo. Jeigu tikėtume šios knygos pranašystėmis, šiuos prezidento rinkimus turėtų laimėti George'as W.Bushas.

"Lietuvos rytas"