aA
Pirkėjai gali nusipirkti jiems reikalingų sekso reikmenų internete, taip išvengdami varžančio pokalbio su pardavėju. Vienoje didžiausių interneto sekso reikmenų parduotuvių “Xandria.com” internautai gali nusipirkti pačių geidžiamiausių prekių. Pirkėjams tereikia atsakyti į keliolika klausimų ir jiems yra pateikiamas jų norus atitinkantis prekių sąrašas.
"Xandria"
Tai - viena paprasčiausių
“Nedaugelis žmonių gali sau leisti paklausti paprastos parduotuvės pardavėjo klausimų, kuriuos išdrįsta užduoti anonimiškai mūsų tinklalapyje. Siūlydami tokias paslaugas, mes suteikėme žmonėms galimybę sužinoti žymiai daugiau apie juos dominančius dalykus net neišeinant iš namų”, - teigė tinklalapio atstovė Jocelyn Saurini. “Svarbiausias dalykas yra tai, kad “Xandria.com” parduotuvėje pirkėjas gali užsisakyti prekių, kurių neužsisakys jokioje kitoje parduotuvėje.”

Tinklalapyje interneto naršytojai gali rinktis iš daugybės prekių, pradedant nuo skirtų “pradedantiesiems” ir baigiant pačiomis “egzotiškiausiomis”.

Pasak J.Saurini, puslapis taip pat teikia ir pažintinę informaciją apie įvairių sekso reikmenų panaudojimo būdus, jų istoriją bei sandarą.

Lietuvoje (“www.xshop.lt”) taip pat teikiamos kur kas kuklesnės sekso reikmenų parduotuvės paslaugos: prekių katalogas kur kas siauresnis, pirkėjo poreikių taip pat paisoma mažiau, be to, apmokėjimas – ne elektroniniu būdu, o čekiais.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.