aA
Populiari šalyje estrados dainininkė Onutė Valiukevičiūtė paskirta premjero Rolando Pakso padėjėja sekretore Seime.
Paklausta, ar neplanuoja nutraukti dainininkės karjeros, 55 metų O.Valiukevičiūtė atšovė, kad premjeru tapusiam R.Paksui neiškilo būtinybė atsisakyti savo pomėgio - akrobatinio skraidymo: "Premjeras yra pasakęs - skraidžiau ir skraidysiu. Aš, kol mano balsas skamba, niekur jo nepaslėpsiu. Dar nežinau, ar dabartinis mano darbo pobūdis leis visur dalyvauti, bet manau, kad dainuosiu".

Šiam darbui dainininkę rekomendavo Seimo narė liberalė Dalia Kutraitė-Giedraitienė. O.Valiukevičiūtė yra dalyvavusi prieš kelerius metus jos vestoje televizijos pokalbių laidoje.

Dainininkei dabar teks bendrauti su Antakalnio apygardoje išrinkto Seimo nario R.Pakso rinkėjais, taip pat rengti premjerui Seimo posėdžių medžiagą.

"Matyt, tokiam darbui atėjo laikas. Noriu save išmėginti ir kitoje srityje, nors man tai nėra didelė naujiena. Artistai ne vien tik dainuoti ir šokti sugeba", - vakar "Lietuvos rytui" sakė dainininkė.

Tai - ne pirmas garsios dainininkės žingsnis politikoje.

Prieš kelerius metus O.Valiukevičiūtė dažnai buvo matoma ekspremjerės Kazimieros Prunskienės ir kitų Moterų partijos (dabar Naujosios demokratijos partija) steigėjų draugijoje.

O.Valiukevičiūtė buvo Moterų partijos narė. Tačiau po pusmečio dainininkė iš šios partijos išstojo. "Neradau dirvos savo veiklai" , - taip savo pirmąjį bandymą tapti politike vakar komentavo dainininkė.

"Lietuvos rytas"