aA
Lapkričio 6 d. AB "Audėjas" pirmoji iš Lietuvos lengvosios pramonės įmonių pradėjo naudoti e-komercijos projektą, skirtą įmonės verslo partneriams.
AB "Audėjas" pradėjo naudoti Internetinį katalogą-parduotuvę, skirtą verslo klientams. Šią sistemą "Intershop" programinės įrangos pagrindu per 3 mėnesius įdiegė UAB "Delfi".

Naujovė padės verslo klientams greičiau susipažinti su Audėjo asortimentu ir naujienomis. Greitai besikeičiančiant madai ypatingai svarbu yra naujienas pristatyti kuo greičiau. Užsiregistravę verslo klientai sistemoje matys ne tik naujausius dizainus, bet ir audinių kainas, visas technines charakteristikas, be to galės atlikti pavyzdžių ir audinių užsakymus Internetu. Šiuo metu AB "Audejas" siūlo daugiau nei 1000 vnt. skirtingų dizainų ir piešinių audinių, suvenyrų, todėl dažnai net fiziškai neįmanoma naujam klientui išsiųsti visų pavyzdžių.

"Naujasis elektroninis katalogas padės ne tik taupyti lėšas, skirtas pavyzdžių siuntimui ir komunikacijai su klientu, bet tai bus ir efektyvi marketingo priemonė, kurios pagalba galima bus operatyviai aptarnauti, net ir nedidelius užsienio klientus", pažymėjo AB "Audėjas" komercijos direktorius Rytis Ponomariovas.

Per metus AB "Audėjas" pagamina daugiau kaip 2 000 000 metrų įvairaus dizaino baldinių audinių. Eksportas per 9 šių metų mėnesius sudarė 75% visos produkcijos. Šiuo metu įmonės produkcija eksportuojama į 32 pasaulio šalis. Pagrindinės pardavimų rinkos - Vokietija, Skandinavijos šalys, Baltijos šalys, Lenkija, NVS ir kt.

Kompleksinių Interneto paslaugų kompanija "DELFI" veikia Lietuvoje, Estijoje, ir Latvijoje. "DELFI" - didžiausia tokių paslaugų įmonė Baltijos valstybėse. UAB "DELFI" artimiausių finansinių metų planuojama apyvarta - 10 mln. litų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.