aA
Gali būti, jog S.Vygantas prisipažino dar ne visus savo nusikaltimus. Šešiolikmetis, įtariamas rugpjūtį uostamiestyje supjaustęs mikroautobuso vairuotoją Benį Garnelį, prisipažino nužudęs dar du žmones. Pirmąjį žmogų Steponas Vygantas subadė ir pasmaugė būdamas trylikos metų.
Rugpjūčio pradžioje 15-ojo maršruto mikroautobuse buvo rastas peiliu subadytas 50-metis vairuotojas B.Garnelis. Jo kūne suskaičiuota 20 durtinių žaizdų. Po kelių savaičių vyriškis ligoninėje mirė.

Teisėsaugininkai sulaikė du nepilnamečius, kurie, kaip įtariama, įvykdė šį nusikaltimą. 15-metis Edvinas Pinaitis yra Vytauto Didžiojo gimnazijos moksleivis, o jo draugas šešiolikmetis S.Vygantas - vienos kaimo pagrindinės mokyklos mokinys.

Už vagystę teistas S.Vygantas prisipažino nužudęs taksistą B.Garnelį norėdamas apiplėšti. Jo grobis, rastas mikroautobuse, - 74 Lt. Nepilnametis S.Vygantas pareigūnams padėjo atskleisti dar kelias žmogžudystes.

Vaikinas prisipažino kartu su draugais šių metų gegužės 26 d. nužudęs 34 metų Ričardą Veršinską. Vyriškis buvo rastas vienoje uostamiesčio gatvių subadytas peiliu. Nusikaltėliai tąsyk pagrobė 70 Lt. Policija sulaikė dar du įtariamuosius 15 metų Aleksandrą Galuziną ir 20-metį Dainių Kesminą. Sulaikytieji neprisipažino nužudę R.Veršinską.