aA
DELFI, interneto portalų lyderis Baltijos šalyse, spalio mėnesį pasiekė naują lankomumo rekordą. Lankomumo rodiklis padidėjo net 16 proc., lyginant su rugsėjo mėnesių, o bendras rezultatas sudarė 21 mln. peržiūrėtų puslapių per mėnesį.
Šeši DELFI portalai, veikiantys trijose Baltijos šalyse bei Rusijoje, taip pat įvykdė reklamos pardavimo planus. Pajamos, gautos už reklamą sudarė beveik 50 tūkst. eurų (168,34 tūkst. litų), sakė UAB "Delfi" marketingo vadovė Jurga Eivaitė.

Didžiausia pažanga ir indėlį i portalų augimą įnešė Lietuvos portalas, kurio augimas, lyginant su rugsėjo mėnesių buvo 27 proc., o peržiūrėtų puslapių skaičius pasiekė 2 mln.

Lietuviškas www.DELFI.lt portalas neketina užleisti pozicijų, ir jau lapkričio pradžioje rinkai pristatys naują projektą, kuris turėtu smarkiai padidinti portalo lankomumą.

DELFI yra didžiausios Baltijos šalių IT grupės "MicroLink" dukterinė įmonė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.