aA
Turistai, šią vasarą ketinantys leistis į meilės nuotykius Ispanijoje, atrodo, yra mielai laukiami šalies paplūdimiuose, o viename iš jų netgi buvo paskelbta sekso “laimės valanda”.
Visus Velez-Malagos paplūdimio žibintus ketinama užgesinti nuo pirmos iki antros valandos nakties ir taip suteikti galimybę poilsiautojams nevaržomai mylėtis ant puraus paplūdimio smėlio, pranešė laikraštis “The Times”.

Velez-Malagos kurortinio miestelio vadovų nuomone, jaunimas visada mėgsta šiaip pasivolioti ant paplūdimio ir “atpalaiduoti savo seksualinius geidulius”.

“Tai jau tapo tradicija, kad jaunuoliai, pasinaudodami tamsa, mėgsta šiek tiek pasivolioti ant smėliuko,” teigė kurorto pareigūnas Antonio Lopezas, pridurdamas, kad šiomis “laimės valandomis” paplūdimyje nebus net ir patrulių.

Šis sprendimas buvo priimtas kaip iššūkis po to, kai daugelyje kitų kurortinių miestelių buvo nuspręsta įkurti specialias nakties patrulių komandas, kurios apsaugotų paplūdimius nuo “amoralaus elgesio”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.