aA
Vagystę jis bandė įvykyti, kai 1992 metų lapkritį vienoje iš karalienės rezidencijų, Vindzoro pilyje kilo gaisras, laikraščiui pasakojo buvęs elitinės karalienės apsaugos kapitonas Nickas Carrellas (Nikas Kerelas).

Pasak N. Carrello, jis tuo metu iš asmeninio karalienės kambario padėjo išnešti neįkainojamus baldus, paveikslus bei drabužius.

"Taip, aš prisipažįstu. Aš ketinau pavogti karalienės kelnaites. Tuo metu padėjau tuštinti karalienės asmeninį ir atidariau vieną komodos stalčių.

"Nustebau pamatęs, kad jame pilna karalienės apatinių drabužių, ir įkišau ranką, norėdamas vienus jų paimti. Staiga aš suvokiau, kad ji stovi šalia manęs ir stebi kiekvieną mano judesį. Nežinau, ką ji pagalvojo, tačiau nepratarė nė žodžio. Visa tai mane labai sutrikdė", laikraščiui sakė N. Carrellas.

Ši "siurrealistinė situacija" baigėsi tuo, kad jis skubiai surinko visus daiktus iš stalčiaus, įkišo į juodą krepšį ir nunešė juos saugią vietą.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.