aA
Šiaurės vakarų Europoje pirmadienį siaučia liūtys, sniegas ir stiprus vėjas, dėl kurių Didžiojoje Britanijoje, Prancūzijoje ir Airijoje žuvo septyni žmonės, pranešė policija. Britų pareigūnai teigė, jog tai yra didžiausia šį dešimtmetį audra.
Potvynis
Šalies pietuose jau palyginti ramu, tačiau išrauti medžiai ir potvyniai užblokavo kelius bei geležinkelius.

Didžiojoje Britanijoje ir šiaurės Prancūzijoje sustabdytas lėktuvų ir traukinių "Eurostar" eismas, o jūrų uostai paralyžiuoti abiejuose Lamanšo sąsiaurio ir Šiaurės jūros krantuose.

Per audrą žuvo septyni žmonės. Nuo Atlanto atslinkusi audra praūžė pro pietinę Britanijos dalį ir pasuko Vakarų Europos link.

Šiaurės Prancūzijoje žuvo du automobiliais važiavę asmenys. Vienas žuvo medžiui prispaudus jo automobilį, o kitas - įsirėžęs į automobilį, sustojusį dėl kelį užtvėrusio medžio, pranešė policija.

Dar vienas automobiliu važiavęs žmogus žuvo pirmadienio rytą, atsitrenkęs į medį Samerseto mieste šiaurės vakarų Anglijoje. Sekmadienio naktį į pietvakarius nuo Londono esančiame Sario mieste, medžiui prispaudus du automobilius, vienas žmogus žuvo ir du buvo sužeisti.

Sekmadienį per nesusijusius nelaimingus atsitikimus Didžiosios Britanijos ir Airijos pakrantėse žuvo du žmonės.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.