aA
Ankstų pirmadienio rytą per sprogimą ir susišaudymą Gazos Ruože nesunkiai sužeistas Izraelio karininkas, pranešė radijas. Šaltiniai armijoje patvirtino incidento faktą ir sakė, kad įvykio aplinkybės tebetiriamos.
Radijo pranešimu, sprogimas nugriaudėjo Egipto pasienyje. Iš karto po jo buvo apšaudytas Izraelio armijos patrulis, kuris ugnimi atsakė į užpuolikų šūvius. Kiek vėliau užpuolikai pabėgo.

Per daugiau nei mėnesį trunkančią palestiniečių ir izraeliečių tarpusavio smurto bangą jau žuvo mažiausiai 145 žmonės - visi, išskyrus aštuonis, arabai.

Palestiniečiai reikalauja, kad Izraelis užbaigtų kai kurių Vakarų Kranto ir Gazos Ruožo teritorijų okupaciją. Sekmadienį vakare Gazos Ruožo pietuose bomba sprogo pakelėje, pravažiuojant Izraelio armijos patruliams, kurie lydėjo žydų naujakurių autobusą. Per šį sprogimą, armijos pranešimu, niekas nenukentėjo.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.