aA
Į Kauno rajono policijos komisariatą kreipėsi trys Linksmakalnio kaimo gyventojai, prašydami sutramdyti kiek ankstokai pasireiškusias dvylikametės V.M. lytines aistras. Kaimynai tvirtina, kad mergaitė nuolat lytiškai tvirkina jų mažamečius vaikus.
Apie pastaruosius su šiais negerais žaidimais susijusius įvykius policijai pranešta praėjusį ketvirtadienį, nors viskas atsitiko dar spalio 22 d. Nepilnametė į mišką prie kaimo nusivedė kaimynystėje gyvenantį dešimtmetį berniuką ir ten jam pravedė pirmąsias lytinio pažinimo pamokas.

Po kelių valandų į tą pačią vietą buvo nuvesta aštuonerių metukų kaimynė. Ne ką vyresnė draugė su ja taip pat pažaidė. Teisiškai vertinant šie žaidimai vadinami "tvirkinamaisiais veiksmais". Po kelių dienų atžalos apie šiuos žaidimus papasakojo tėvams, o šie nutarė, kad apie tai turi sužinoti ir policija.

Penktadienį prie nepilnametės tramdymo prisidėjo dar viena kaimynė. Policijai rašytame pareiškime ji tvirtino, kad vasarą V.M. net keletą kartų į mišką buvo nusivedusi jos penkerių metų dukrą. Kiek vėliau motina sužinojusi, kad miške dukrai tekdavo pernelyg realiai žaisti tėvą ir mamą.

Policija tiria tėvų skundus ir svarsto, kokiomis priemonėmis galima pažaboti dvylikametės lytines aistras - Baudžiamajame kodekse už šiuos nusikaltimus numatytos rūsčios bausmės V.M. dėl jos amžiaus kol kas negresia.