aA
“Intel” nebejuokais imasi periferijos įrenginių kompiuteriams gamybos. “Intel Connected Products Division” skyrius jau anksčiau buvo žinoma kaip skaitmeninių fotoaparatų ir mikroskopų kompiuteriams gamintojas, sukūrusi “Intel Play QX3” mikroskopą ir keletą kitų produktų.
Bevieliai "Intel" įrenginiai
Antradienį “Intel” sustiprino pozicijas naujoje veiklos srityje išleisdama bevielę klaviatūrą, pelę ir valdymo pultelį žaidimams.

Pasak “Intel” valdžios, nauja bevielių priedų serija padės bendrovei praplėsti savo veiklą.

“Intel” šiuo ėjimu taikosi pralenkti kompiuterių priedų lyderę “Logitech International”. “Logitech” bevieliai įtaisai palaiko ryšį su kompiuteriu specialių priedų pagalba. Pavyzdžiui “Logitech Cordless Freedom Pro” įrenginys palaiko bevielį ryšį su priedu, kuris jungiasi prie kompiuterio per PS/2 – klaviatūros jungtį.

“Intel” bevieliai priedai palaiko ryšį su bevieliu skirstytuvu (hub), kuris jungiasi prie kompiuterio per USB (Universal Serial Bus) jungtį. Vienu metu skirstytuvas galės aptarnauti 8 bevielius įtaisus.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.