aA
Alaus baro savininkas po 25 metų grįžo į Graikiją. Verslas Didžiojoje Britanijoje sekėsi gerai, anglai alaus juk išgeria daug. Tačiau Martynui Taylorui tikriausiai atsibodo kęsti skausmą nuo gesinamų į galvą cigarečių. Jis juk toks mažas - tik 1,41 m ūgio. Retas girtuoklis atsisakys tokios galimybės pasityčioti.
Butas

Jorkšyro socialinės rūpybos skyriaus darbuotojai benamiui Andrew Dance'ui pasiūlė butą. Tikriausiai pasiūlytas stogas virš galvos buvo labai jau skylėtas, nes benamis nutarė grįžti gyventi į apleistą autobusą.

Atsisakė

Šiandien medicinos technologijos tobulėja labai greitai, todėl anksčiau neįmanomos operacijos dabar padaromos itin lengvai. Neįgaliojo Tony Knappetto iš Lankasšyro civilizacijos naujovės nedomina. Laukdamas geresnių laikų jis taip gerai išmoko žaisti tenisą sėdėdamas vežimėlyje, kad dabar jam jau nesinori atsisakyti laimėtų neįgaliųjų teniso laurų ir būti vidutinioku sveikųjų sporte.

Dainininkė

Viena rumunė norėjo paerzinti vyrą dainuodama kieme. Viskas baigėsi tuo, kad labiausiai moteris sunervino policininkus, nes savo benefisą ji atliko nuoga.

Liemenėlė

Ar žinote, kodėl nauja liemenėlė kainuoja 3,5 mln. JAV dolerių (14 mln. Lt)? Ogi todėl, kad ją kūrė žmonės, visiškai nieko neišmanantys apie tokius subtilius dalykus. Šis modelis buvo patikėtas greituosius traukinius ir motociklus gaminančios kompanijos konstruktoriams.

Priekabiautojai

Glousterio miesto valdžia nutarė kovoti su priekabiavimu viešose vietose. Nuo šiol šiukšlių urnų tvarkytojai bei statybininkai negalės gašliai stebėti praeinančių moterų ir net joms švilptelėti.

Pristatė

Į Ethel Beech namą įsirėžęs "Tesco" prekybos tinklo sunkvežimis iš pastato paliko tik griuvėsių krūvą. Smūgis buvo stiprus, todėl kaimynai nejuokais susirūpino moters būkle. 84 metų pensininkės reakcija buvo vartotojiška: "O, aš net nežinojau, kad jie pristato prekes į namus..."

Krokodiliukas

Lindsay Watson labai myli gyvąją gamtą. Drėgną ir šaltą rudens dieną 27 metų mergina iš Derbio nėrė į upę, kad išgelbėtų mažą krokodiliuką. Tik išlipusi iš vandens moteris suprato savo žygdarbio beprasmiškumą, nes išgelbėtasis krokodiliukas, pasirodė, besąs paprasčiausias plastikinis žaislas.

Vairuotojas

Rotveilerio šeimininkas iš Olandijos žinojo, kad šios veislės šunys yra labai aršūs ir sunkiai dresuojami. Vis dėlto dėl antrojo teiginio vaikinas suabejojo. Norėdamas įsitikinti, ar jo šuo taip ir negali išmokti vairuoti, įdavė automobilio vairą keturkojui į letenas, o pats nutarė prisidegti cigaretę. Per avariją žuvo kito automobilio vairuotojas. Išvada: pasyvus rūkymas mirtinai kenkia sveikatai.