aA
Kontrabandines cigaretes gabenęs vyriškis jį sulaikyti bandžiusiems pasieniečiams pagrasino peiliu ir paspruko.
Kaip informuoja ELTA, antradienį, apie 18 valandą, Šilutės rajone, ties Rambyno kalnu, buvo aptikta kontrabandinių cigarečių. Ant Nemuno upės kranto Pagėgių pasienio policijos rinktinės pareigūnai rado 10 tūkstančių cigarečių "Prima Klasika" pakelių.

Deja, bandant sulaikyti jaunuolį, kuris, kaip įtariama, per upę ir atplukdė šias cigaretes, pasieniečiai patyrė nesėkmę, o pažeidėjui pavyko išsisukti nuo bausmės. Jis pareigūnams pagrasino peiliu ir, įšokęs į vandenį, nuplaukė Rusijos valstybės sienos link. Jis iki šiol nesurastas.

Tą pačią dieną, tik šiek tiek vėliau, apie 19 valandą 30 minučių, Pakrančių apsaugos pasienio policijos rinktinės Nidos pasienio kontrolės posto pareigūnai sulaikė 28 metų Rusijos piliečio vairuojamą automobilį "Audi 100". Patikrinimo metu jame specialiai įrengtoje slėptuvėje buvo rasti 33 kilogramai gintaro. Kontrabandinis krovinys konfiskuotas, automobilio vairuotojui gresia bauda.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.