aA
Pasaulio užkariavimas jau įrašytas į dienotvarkę! "Linux" laimėjo dar vieną svarbią pergalę, rašo "Linux Today". Užvakar (spalio 22 d.) "Linux" fanatikai vokiškame "CT" žurnale pamatė reklamą, kurioje "Microsoft" šaiposi iš "Linux". Dviejų puslapių nuotraukoje su pingvinais-mutantais "Microsoft" operacijų sistema lyginama su atviro kodo konkurentėmis.
"Microsoft" reklama
Reklamoje "Microsoft" šaiposi iš pingvino - "Linux" simbolio
"Atvira operacijų sistema yra toli gražu ne pranašesnė. Atvira sistema tiesiog mutuoja. Tuo tarpu "Windows 2000" siūlo visas paslaugas iš vienų rankų. Tai iš tikrujų taupo laiką ir pinigus. Daugiau informacijos galite rasti adresu www.microsoft.com/germany/windows2000"

Tokiu būdu "Microsoft" tik pripažįsta "Linux" pranašumus. Pagaliau baigėsi "Linux" ignoravimas ir prasideda sąžininga konkurencija. Netrukus "Linux" užkariaus pasaulį, džiaugiasi žurnalas "Linux Today".

Pingvinas laikomas "Linux" operacijų sistemos simboliu.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.