aA
Ar teko jums kada nors mylėtis be meilės? O mylėti nesimylint? Didelė tikimybė, kad teko. Ir jūs greičiausiai pastebėjote, kad mylintis be meilės jums kai ko trūko. Po tokio sekso jautėsi šioks toks nusivylimas. Ir jei jūs savęs paklaustumėte, kuo būtent jūs nusivylėte, tai paaiškėtų štai kas: jūs nejautėte pilnatvės. O štai seksualinį malonumą didesnį ar mažesnį galėjote jausti.
Pora
Pora
© Corbis/Scanpix
Kai jūs mylėjote ką nors, bet neturėjote su tuo žmogumi seksualinių santykių, jautėtės kitaip: seksualinis alkis gal ir buvo, tačiau nusivylimo - ne. Tarsi meilės jausmas ir taip yra pakankamai visapusiškas, jis taip gerai jus užpildo, kad seksas atrodo tarsi papildoma dovana. Ekstra dovana.

Taigi atrodytų, kad atskyrus vieną nuo kito, meilė yra veiksmingesnė už seksualumą. Ji labiau priartina jus prie pilnatvės jausmo. Jei ji dar pasipildo seksu, atsiranda didelės potencijos mišinys. Artimas ekstazei.

Jei jūs esate skaičiusi apie meilės chemiją, tai žinote, jog jausmas, apimantis mus abiem šiais atvejais, susijęs su cheminėmis medžiagomis, savotiškais vidiniais narkotikais, taigi, yra iš prigimties duota žmogui kaip malonumo galimybė. Todėl iš tiesų gaila, jei jūs nemylite - tada tikrai jaučiatės nepilnaverčiu žmogumi.

Todėl natūralu, kad žmonės ieško bent jau seksualinio pasitenkinimo, o daugiausia - meilės su seksualiniu suartėjimu. Tačiau štai kas keista: narkotikas veikia garantuotai. O štai meilė kartais veikia silpnai. Pavyzdžiui, tu beveik nieko nemyli. Jauti pareigą ar manai, kad myli. O viduje - tuščia. O būna meilė stipri, bet nelaiminga. Tu įsimyli – ir be atsako. O dar būna užmaskuota meilė žmogui, nukreipta į bandeles su džemu ar šokoladą. Bet ne tas, oi ne tas.

Todėl nenorintiems tenkintis daline, skausminga ar užmaskuota meile, būtina padidinti savo meilės potencijas. Kaip tai padaryti?

Kaip pavyzdį galime paimti gryną seksą. Jei jūs pradėjote lytinį aktą - kaip padaryti, kad jo potencija augtų, o ne silpnėtų? Jūs tai puikiai žinote. Reikia:

nuvyti šalin visokias mintis;
susikaupti;
atpalaiduoti kvėpavimą;
leisti sau šūkauti;
pamiršti apie tai, kaip atrodai;
judėti vis intensyviau ir intensyviau;
nebijoti orgazmo.

Paskutinis punktas ypač svarbus. Jei jūs padarysite viską, tačiau iš baimės nustosite judėti - seksualinis susijaudinimas greitais nuslūgs. Tas pats atsitiks, jei jūs imsite apie kažką galvoti, blaškyti dėmesį aplinkiniais dalykais, o taip pat jei bijosite pasirodyti negraži.

Tačiau visa tai puikiai tinka meilės jausmui!

Kadangi organizmas yra vientisas, fiziologiniai procesai jame paklūsta tiems patiems dėsniams, kaip ir emociniai. O žodis „emocija” kilo iš „motio”- „judėjimas”.

Todėl jūsų meilės potencija augs, jei jūs nestabdysite savęs.

Nuvysite šalin visokias mintis – taip, ir mintis apie mylimąjį!
Sukaupsite dėmesį į savo emocijas;
Atpalaiduosite savo kvėpavimą ir gerklę - emocijoms reikia išraiškos.
Nustosite save smerkti ir vertinti dėl savo jausmų ir

LEISITE EMOCIJOMS JUDĖTI.

Kas atsitinka, kai emocijos juda?

Jūs nustojate būti emocionaliai nusakoma ir stabili. Jei jūs pajuntate lengvą suirzimą, liūdesį, jūs nestabdote jo, o stebite jį. Jei jam reikia išaugti - jis išaugs. Jei nereikia - nusilps. O jei jausmas stipresnis - judėkite toliau, nesustokite! Ne laikas skaityti pozityvaus mąstymo idėjas. Ne metas „autotreningui“. Tegul emocija sustiprėja, ir jei reikia - duokite jai balsą, išraišką. Ne metas galvoti, ar tai gražu, ar ne, ar nubėgo jūsų tušas, ar tvarkinga šukuosena.

Sustiprėjęs jausmas pats pasieks savo piką ir užsibaigs. Jei neužsibaigė - jis nebuvo totalus. Kaip ir sekse - būna silpnas susijaudinimas, silpnas orgazmas. Būna stiprus. Tai priklauso nuo jūsų. Kitą kartą būkite totalesnė. Ir kas svarbu - imsitės atsakomybės už tai: ne „Tu mane varai iš proto”, o „Aš nirštu”.

Palaukite, tai tinka visoms emocijoms. Bet kur čia meilė?

Pyktis ir liūdesys – tai tokie pavadėliai, jie turi pasirodyti pirmi, o už jų ateina meilės jausmas. Ištraukti meilę ne už šių pavadėlių, o iš gražių fantazijų ir knygučių- arba neįmanoma, arba meilė neturės savo potencijos.

Todėl pirmyn, meilės ieškotojai ir ieškotojos! Judėkite. O partneris? Partneris, darantis tą patį ir tiek pat, kaip ir jūs, pats atsiras šalia. Tokie yra fizikos dėsniai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Nausėda sureagavo į Bilotaitės kreipimąsi ir turi jai klausimą Bilotaitė kreipėsi į prokuratūrą, papildyta (38)

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė kreipėsi į Generalinę prokuratūrą, prašydama...

Ignas Jomantas kol kas dar nesės į kalėjimą: išgelbėjo neįtikėtinas formalumas

Antradienį Klaipėdos apygardos teismas nusprendė bent kol kas nesiųsti milijonieriumi...

Latvija atsisakys rusų kalbos mokymo mokyklose (9)

Latvijos valdžia ketina iki 2026 m. mokyklose atsisakyti rusų kalbos kaip antrosios užsienio kalbos.

Pirmuoju pasaulyje kurčiu reperiu vadinamas Signmarkas: kurtieji turėtų būti laikomi kalbine mažuma, o ne žmonėmis su negalia

„Visuomenė kurčiuosius turėtų traktuoti ne kaip žmones, turinčius negalią, o kaip kalbinę...

Vžesniauskaitės mylimasis milijardierius Caudwellas pasidalijo dar nematyta nuotrauka: taip, kadaise turėjau plaukus! (1)

Olimpietė Modesta Vžesniauskaitė su mylimuoju, milijardieriumi Johnu Caudwellu nuolat dalijasi...