Geriausi podiumo darbai

Jauni dizaino talentai senajai stiliaus mokyklai suteikė naują gyvenimą. Paryžiuje ryškios šviesos apšvietė Olivier Theysken žavingą debiutą Rochas mados namuose (jame buvo gausu nuorodų į Cristobal Balenciaga stilių) ir šiugždžių klosčių bei nėriniuotų suknelių Alber Elbaz ypatingai žavioje Lanvin kolekcijoje. Niujorke naujokas Proenza Schouler užkariavo publikos palankumą subtiliais vakariniais drabužiais iš prislopintos metaliko spalvos, o žanro meistrai Oscar de la Renta, Carolina Herrera ir Calvin Klein pasiūlė viliojančius šiuolaikinės amerikietiškos elegancijos akcentus.

Kaip tai dėvėti

· Netapkite retro stiliaus auka. Išsaugokite raudonus lūpų dažus, tačiau atsikratykite išpūstos šukuosenos ir drabužių.

· Tai yra didelė investicija, tačiau pora krokodilo odos kurpaičių suteiks jums amžiaus vardo vertą įvairiapusišką eleganciją.

· Apsigobkite švelnia skraiste ir nepamirškite įspūdingos spalvos pirštinaičių.

· Atsistokite tiesiai! Jeigu tikrai norite būti žavinga, nepamirškite, kad tiesi laikysena yra pagrindinis jūsų aksesuaras.

· Susikurkite savo parašą (tiesiogine prasme). Nusipirkite prabangaus popieriaus ir atsisakykite elektroninio pašto vardan ranka rašyto raštelio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją