aA
Klausimas

Labas rytas,

Malonu, kad yra tokia grožio bei kosmetologijos rubrika, kurioje aiškiai bei išsamiai patariate rūpimais klausimais.

Šiame laiškutyje norėčiau pasikonsultuoti apie kremus nuo raukšlelių apie akis bei kitas problematiškas vietas. Dienraščio „Lietuvos rytas“ šeštadieniniame numeryje (2002-12-07), skyrelyje „Grožio salonas“ buvo aprašyta kosmetika – firmos „La Prairie“. Kaip ten rašoma, kad jau po pirmų procedūrų matosi odos švytėjimas, raukšlelių mažėjimas ir pan. Žinant, kad ši kosmetika ne grašius kainuoja, įdomu, ar tikrai tas efektas greit pastebimas? Reikalas tame, kad man tik 25 m., bet nuo ypatingai įtempto darbo (darbas prie kompiuterio), aplink akis formuojasi raukšlelės, kurios jauno veiduko tikrai nepuošia. Tad norėčiau sužinoti, kokia Jūsų nuomonė apie „La Prairie“ kosmetiką bei patartumėte, kokių dar yra kremų, kurie mažina besiformuojančias ir jau atsiradusias (kiek gilesnes) raukšlytes? Po kiek laiko pasimato pirmieji pagerėjimo požymiai? Be to, norėčiau pasidomėti, ar veido masažai mažina raukšleles ar atvirkščiai – jas pagilina.

Iš anksto dėkoju už atsakymus
Gero vėjo, saulėtų dienų!
Skaitytoja

Atsakymas

Miela skaitytoja,

dėkoju už šiltus žodžius, palinkėjimus ir gerus atsiliepimus. Tikiuosi, kad mano patarimai pravers ir Jums.

"La Prairie" yra labai žinoma, prestižinė firma, neabejoju, kad jos kuriami produktai yra kokybiški ir efektyvūs, bet garantuoti, kad kosmetika padarys stebuklus, aš tikrai negaliu. Drąsiai rekomenduoti galiu tik tai, ką pati išbandau ant savęs bei savo klienčių.

Analogišką kosmetiką tokiom garsiom firmom kaip "Prarie", "Christian Dior" mes turime šveicarų produkciją "Selvert Thermal". Kosmetinis efektyvumas priklauso nuo kliento odos - visiems užtenka kelių kartų, kad matytųsi akivaizdus pagerėjimas (dažniausiai tai būna jaunesnei odai), kitiems tik po mėnesio ar net kelių. Kadangi Jūsų dar labai jauna oda, manau, geru rezultatu pasieksite greitai. Aišku, jeigu turite galimybę, pradėkite lankytis kosmetikos salone, patikėkite, tai tikrai gera investicija į save.

Dėl masažo kenksmingumo - tai jeigu masažą daro geras specialistas, tai neįmanoma. Nes masažas reikalingas taip pat kaip mankšta ar sportas, tik reikia žinoti kaip, kiek dažnai jį daryti. Jo dėka labai sumažėja raukšlelės, oda tampa stangresnė, mažėja pagurklis, formuojamas veido ovalas (yra net spec. masažų, kurių poveikis matomas taip akivaizdžiai, kad iš pradžių masažuojama tik viena veido pusė ir parodomas skirtumas).

Jeigu dar turite klausimų, skambinkite tel.: 215 34 17.

Gerų Jums švenčių.
Andrėja

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Nausėda sureagavo į Bilotaitės kreipimąsi ir turi jai klausimą Bilotaitė kreipėsi į prokuratūrą, papildyta (33)

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė kreipėsi į Generalinę prokuratūrą, prašydama...

Ignas Jomantas kol kas dar nesės į kalėjimą: išgelbėjo neįtikėtinas formalumas

Antradienį Klaipėdos apygardos teismas nusprendė bent kol kas nesiųsti milijonieriumi...

Latvija atsisakys rusų kalbos mokymo mokyklose (3)

Latvijos valdžia ketina iki 2026 m. mokyklose atsisakyti rusų kalbos kaip antrosios užsienio kalbos.

Pirmuoju pasaulyje kurčiu reperiu vadinamas Signmarkas: kurtieji turėtų būti laikomi kalbine mažuma, o ne žmonėmis su negalia

„Visuomenė kurčiuosius turėtų traktuoti ne kaip žmones, turinčius negalią, o kaip kalbinę...

Vžesniauskaitės mylimasis milijardierius Caudwellas pasidalijo dar nematyta nuotrauka: taip, kadaise turėjau plaukus!

Olimpietė Modesta Vžesniauskaitė su mylimuoju, milijardieriumi Johnu Caudwellu nuolat dalijasi...