Sunki Lanvin aksominė suknia, lyg būtų pasiūta iš senojo operos teatro užuolaidos, tiks rimtai merginai, nusprendusiai šiek tiek pasižmonėti. Tai, kuri gyvena principu „Viskam savas laikas“ labiausiai tiks santūri Valentino suknelė.

Elfas, pravarde „Velniškai brangi dovanėlė“ vyriškiui pasirodys Ungaro suknele su kaspinu ir skeltuku iki klubų vidurio. Baltas, keičiantis atspalvius apdaras ant petnešėlių, kaip pas Narciso Rodriguez, papuoš Sniego karalienę, kurios žodžiuose visada skamba arktinis ledas.

Sidabrinis angelas nuo Sophios Kokosalaki paprastai kvatoja sidabriniais varpeliais ir išvažiuoja sidabriniu didžiausio visos kompanijos niekšo automobiliu. Tarp kitko, tai angelui nesvarbu: sidabras – metalas kilnus. O be to, vakarėlio trukmė gali kisti, kaip ir suknelės ilgis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją