aA
Nepaistant “Via Technologies” ir “Nvidia” noro integruoti jų gaminamus lustų rinkinius į “Pentium 4” procesoriams tinkamas pagrindines plokštes, “Intel” atsisako tai daryti motyvuodamas tuo, jog yra visiškai patenkintas esama padėtimi.
"nForce"
“Intel” viceprezidentas Annadas Chandrasekheris paneigė “Via” teiginius, jog kompiuteriai veiktų sparčiau naudodami “Via” lustų rinkinį vietoje dabartinio “Intel 850”.

“Jie neturi licencijos ir jų gaminamų lustų sparta yra fiktyvi”, teigė A. Chandrasekheris. Lustų rinkiniai leidžia procesoriui, pavyzdžiui “Pentium 4” keistis informacija su kitais kompiuterio komponentais, esančiais pagrindinėje plokštėje, pavyzdžiui atminties moduliais.

A. Chandrasekherio nuomone, dar nėra susiformavusi integruotų lustų rinkinių rinkos dalis, skirta nebrangioms kompiuterinėms sistemoms.

“Nvidia” pirmadienį pristatė naują “nForce” lustų rinkinį, kol kas veikiantį tik su “Intel” konkurentų AMD gaminamais procesoriais. “Nvidia” atstovai tikisi, kad kada nors šie lustų rinkiniai veiks ir su “Intel” procesoriais.

“Ar tai yra geras produktas? Taip, be abejo. Ar jis dabar rastų nišą IT rinkoje? Ne, aš taip nemanau”, teigia “Intel” atstovas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Konfliktas Vilniuje pasibaigė nužudymu – padurto vyro išgelbėti nebepavyko

Trečiadienio vakarą tarnybos skubėjo į konfliktą Vilniuje. Pranešama apie nužudytą vyrą.

Lietuvą užėmęs ciklonas vis dar rodo savo charakterį: sinoptikai įvardijo, kokių nemalonumų jis pažers

Ketvirtadienio dieną pietinis ciklonas, judėdamas į šiaurę, vis dar rodys savo charakterį.

Sužvėrėję sovietų elito vaikai užgrobė lėktuvą, kad pabėgtų iš SSSR: pralieti kraują įkvėpė lietuvio istorija (1)

Prieš 40 metų Sovietų Sąjungoje buvo įvykdytas nusikaltimas, visiems laikams įėjęs į šalies...

Žaidimo „Stellar Blade“ apžvalga. Ką ten veikia egzotiškos išvaizdos pusnuogė seksuali korėjietiška pupytė? Provokuojantys vaizdai verčia raudonuoti krūtų liulėjimo technologija ir turinys po sijonu (5)

„Stellar Blade“ dar iki numatyto pasirodymo (balandžio 26 dieną) jau spėjo sukelti nemažai...

Visi nori sužinoti 73-ejų moters grožio paslaptį: jokio botokso ir operacijų, gyvenimą ėmė keisti 40-ies (3)

Daugelis ironiškai žiūri į komentarus, kad kažkas atrodo kone perpus jauniau, nei iš tiesų yra....