-
Šiandien

„Sodra“ 115 tūkst. gyventojų išsiuntė pranešimus dėl PSD įmokų: sulaukta skambučių apgulties 30 min.

„ Sodrai “ išsiuntus 115 tūkst. gyventojų išsiuntus pranešimus dėl privalomojo sveikatos draudimo ( PSD ) įmokų per karantino laikotarpį, sulaukta skambučių apgulties.

Šeimos drama Šalčininkuose: vyras nušovė žmoną policininkę, įtariamasis rastas negyvas 31 min.

Ankstų penktadienio rytą per šeimyninį konfliktą žuvo abu sutuoktiniai.

Į Lietuvą iš Nyderlandų atkeliaus oro gynybos sistemos „Patriot“ (1) 36 min.

Nyderlandai šią vasarą į Lietuvą siųs „ Patriot “ oro gynybos sistemas. Tai savo „X“ paskyroje pranešė Nyderlandų gynybos ministrė Kajsa Ollongren.

Tautietį gyręs santūriai, Messina atskleidė sekęs Sumnerį dar NBA 37 min.

Ettore Messina nespjauna į tikimybių teoriją, bet suskaičiuoti kiekvienos dėl paskutinės vietos Eurolygos stipriausių dešimtuke lenktyniaujančios komandos matematines galimybes per sunku net krepšinio profesoriui. Milano „Olimpia“ treneris tik žino ketvirtadienį Kaune...

Tuskas: prasidėjo nauja karo era 46 min.

Lenkijos ministro pirmininko Donaldo Tusko teigimu, Rusijos invazija į Ukrainą pradėjo naują – karo – erą Europoje.

Iš Rusijos – paslauga Šiaurės Korėjai (1) 1 val.

Rusija ketvirtadienį užblokavo Jungtinių Tautų ( JT ) ekspertų grupės, stebinčios Šiaurės Korėjai taikomas tarptautines sankcijas, mandato atnaujinimą.

Gaisras Vilniuje: ugniagesių pajėgos paliko gaisravietę Panerių gatvėje 1 val.

Vilniaus ugniagesių pajėgos baigė daugiau nei parą trukusius savo darbus gaisravietėje Panerių gatvėje ir ketvirtadienio vakarą su savo technika grįžo atgal į komandų vietas.

Kelininkai: vietomis šalyje nedidelis lietus, keliai daugiausia drėgni 1 val.

Penktadienio rytą kelių dangos šalyje daugiausia drėgnos arba šlapios, įspėja Eismo informacijos centras .

Į dvigubų dublių pasaulį grįžęs Valančiūnas nuliūdino Giannio komandą 1 val.

Penktoje Vakarų konferencijos vietoje skriejantys Naujojo Orleano „Pelicans“ (45-28) krepšininkai džiaugėsi dar viena pergale NBA lygoje.

Sostinėje vyks Lietuvos narystės NATO 20-mečiui skirti renginiai 1 val.

Penktadienį minint Lietuvos narystės NATO dvidešimtmetį, sostinės gyventojai ir svečiai kviečiami į ypatingai progai paminėti skirtus renginius.

„Hamas“ ir Izraelio karas. Stebėsenos organizacija: per Izraelio smūgį netoli Alepo žuvo 36 Sirijos kariai 1 val.

Penktadienį per Izraelio antskrydį Sirijos Alepo provincijoje žuvo mažiausiai 36 sirų kariai, pranešė viena stebėsenos organizacija, kuri pridūrė, kad toje teritorijoje yra „Hezbollah“ priklausančių ginklų sandėlių.

Kaune per dieną – du incidentai su ginklais 1 val.

Policijos pareigūnams teko nuginkluoti vyrą, kuris kieme švaistėsi pistoletu . Kitas kaunietis tikino, kad jį nori nunuodyti, jo bute buvo du ginklai .

Karas Ukrainoje. Per Rusijos ataką prieš Ukrainą Lenkija pakėlė į dangų savo karinius lėktuvus rusai atakavo svarbius infrastruktūros objektus Dnipropetrovsko srityje 1 val.

Rusijos okupacinės pajėgos užpuolė Dnipropetrovsko sritį . Tai paskelbė Dnipropetrovsko OVA vadovas Serhijus Lysakas.

Nuolat atidėliojate darbus? Gali būti, kad koją kiša ne tinginystė, o perfekcionizmas 2 val.

Prokrastinacija arba kitaip darbų atidėliojimas – problema, su kuria susiduria vos ne kiekvienas. Atrodo, jei tik galėtume suprasti iš kur jis kyla, teoriškai galėtume išspręsti šią problemą. Tad šiandien pamėginkime išsiaiškinti, kur čia šuo pakastas.

Filmo „Godzila ir Kongas: nauja imperija“ recenzija: nieko naujo, bet tai kino ekranų vertas reginys 2 val.

Prieš trejus metus, COVID-19 sukeltos pandemijos įkarštyje, kol visi verslai merdėjo, kino studijos „ Warner Bros. “ ir „Legendary Pictures“ nusprendė surizikuoti ir pristatyti kine savo ambicingą blokbasterį „ Godzila prieš Kongą“, kuris turėjo užbaigti dar 2014 metais...

4 velykinės bobos receptai: kepinys su romu – Elžbietai pats pačiausias! 2 val.

„Kokios Velykos be velykinės bobos “, – sako konditerė ir maisto tinklaraštininkė Elžbieta Monkevič . Ekspertė turi ne vieną jos receptą, tačiau kaskart išbando ir naujų šio kepinio variantų. Ir šventėms Elžbieta kepa ne po vieną bobą – nes puikiai tinka ne tik...

Vairuotojus siutina nerodantys posūkių, tačiau rodantys sukelia kitų problemų: tai tampa net eismo įvykių priežastimis (4) 2 val.

Nors vairuotojai neretai pajuokauja, kad kai kurių automobilių posūkio signalų svirtelės – mažai naudotos, surimtėję pripažįsta, kad aplaidumas – erzina. Sėdintys prie vairo piktinasi, kad nenorinčius rodyti posūkio signalų – sunku nuspėti, dėl jų kyla avarinių...

Buvusio narkotikų prekeivio išpažintis: dėkoja, kad buvo sučiuptas ir nubaustas 2 val.

55-erių Jonas [aut. past. – vardas pakeistas, tikrasis redakcijai žinomas] pusantrų metų prekiavo narkotikais. Viskas gyvenime apsivertė aukštyn kojomis, kai jį sučiupo teisėsauga . Kaip pasakoja vyriškis, iki tol viskas sukosi aplink pinigus – turėti verslai antrame plane paliko...

Garsi dizainerė su depresija kovoja jau metus: išbandžiusi viską, priežastį viliasi radusi gimdos spiralėje (4) 2 val.

Drabužių dizainerė, 36 tūkst. sekėjų Instagrame turinti nuomonės formuotoja Viktorija Jakučinskaitė maždaug metus atvirai dalijasi savo kova su depresija. Ko ji tik neišbandė: terapija, įvairios meditacijos, kvėpavimo praktikos, hipnoterapija, endobiogenika, antidepresantai. Kad...

Kuo mums naudingi kiaušiniai ir kiek jų galima suvalgyti per dieną: įspėjo, kada jie gali kelti pavojų sveikatai (1) 3 val.

Tyrimai rodo, kad vienam lietuviui vidutiniškai tenka beveik 12 kg vištos kiaušinių per metus. Tai – itin didele nauda organizmui pasižymintis maisto produktas, kurio populiarumą lemia gausus baltymų , svarbių raumenų augimui, kiekis. Vaistinių tinklo „Camelia“ vaistininkė...

Saulės parkai įrenginėjami ten, kur mažiausiai tikimasi 3 val.

Saulės energija per ateinančius kelis dešimtmečius turėtų dominuoti pasaulinėse elektros rinkose ir, Tarptautinės energetikos agentūros (TEA) duomenimis, jau sudaro tris ketvirtadalius atsinaujinančios energijos pajėgumų. „BloombergNEF“ prognozuoja, kad šiemet saulės energijos...

Ką lietuviai iš tikrųjų galvoja apie NATO valią ir gebėjimus ginti savo nares: pesimistus tai nustebins (20) 3 val.

Agresijos atveju dauguma lietuvių ginklu ar kitais būdais priešintųsi agresijai. Tai rodo ne viena apklausa. O kaipgi NATO ? Ką darys sąjungininkai – mums padės, atvyks laiku, ar tik po 2 savaičių? Pastaruoju metu visuomenėje kilo abejonių ir netgi įspūdis, kad šalyje tvyro...

Parduodamos legendinės „Šilo kopos“ patalpos: šeimininkai sako grąžinę Merkinei karūną, o dabar – nauji planai (1) 3 val.

Prieš septynerius metus Merkinėje duris atvėrė bistro „Šilo kopa“. Vadovaujamas mamos ir dukros dueto, bistro tapo tikra vietos įžymybe, į kurią plūsdavo smalsuoliai iš visos Lietuvos. Vis dėlto, „Šilo kopos“ šeimininkės paskelbė žinią – bistro patalpos Merkinėje...

Kenoloto - 12573 tiražas (2024-03-29) 3 val.

Kenoloto - Žaidimo nr. 12573 Laikas 11:55

Kenoloto - 12574 tiražas (2024-03-29) 3 val.

Kenoloto - Žaidimo nr. 12574 Laikas 17:55

Kenoloto - 12575 / Jėga - 7811 tiražas (2024-03-29) 3 val.

Kenoloto - Žaidimo nr. 12575 Jėga - Žaidimo nr. 7811 Laikas 22:30

Vilniuje policijos pareigūnai pateko į avariją – susidūrė su kelių valymo technika 6 val.

Vėlų ketvirtadienio vakarą Vilniuje policijos pareigūnai pateko į avariją .

Vilniuje policijos pareigūnai pateko į avariją – susidūrė su kelių valymo mašina 6 val.

Vėlų ketvirtadienio vakarą Vilniuje policijos pareigūnai pateko į avariją.

Kovo pabaigai – rekordinė šiluma: skaičiai privers išsižioti (4) 8 val.

Naktį praslinkus atmosferos frontui, penktadienio dieną mūsų regione stiprės anticiklono gūbrys, orai pamažu gerės.

Jokubaitis ir Motiejūnas įsirašė svarbias pergales Eurolygoje Vilerbane – metų metimas? 8 val.

„Barcelona“ (21-11) su Roku Jokubaičiu ir „Monaco“ (21-11) su Donatu Motiejūnu iškovojo pergales Eurolygoje ir praktiškai užsitikrino tiesioginę vietą atkrintamosiose.

Lašišos ir jūros dumblių užkandis – kur kas paprasčiau pagaminamas nei sušis 8 val.

Jei užsimanėte sušių, tačiau nenorite jų gaminti ar net nesate to darę, išbandykite lašišos ir jūros dumblių užkandį. Tai kur kas paprastesnis variantas nei sušių gamyba, tačiau ne mažiau gardus. Patiekdami lašišos ir jūros dumblių užkandį apšlakstykite sojos padažu .