-
Šiandien

Veteranų vedamas „Jurbarkas-Karys“ – per žingsnį nuo NKL trofėjaus 5 min.

Įspūdingas Tomo Delininkaičio pasirodymas trečiajame „7bet-NKL“ finalo susitikime padėjo „Jurbarkui-Kariui“ namuose 93:76 (22:14, 27:23, 24:18, 20:21) pervažiuoti „Kretingos“ krepšininkus.

Nauja „Messenger“ funkcija jau prieinama ir Lietuvoje: naudotojai skundėsi ne vienerius metus 19 min.

„ Facebook Messenger“ naudotojai pagaliau buvo išgirsti – programėlės kūrėja „Meta“ paskelbė ištaisę vieną trūkumą, kuris kėlė daug nepatogumų. Nuo šiol programėlėje galima siųsti aukštos kokybės nuotraukas – atsirado „HD“ nuotraukų parinktis.

Lietuvoje milijonai sukčiavimo atakų: kas dešimtas skambutis – iš padirbto numerio paaiškino, kaip tokį skambutį atpažinti 24 min.

Viena telekomunikacijų atstovų per pirmuosius tris šių metų mėnesius užkirto kelią 2,6 mln. atakų, nutaikytų į Lietuvos mobiliojo ryšio abonentus. Apsaugoti vartotojus bendrovei padėjo dar pernai aktyvuota automatinė padirbtų mobiliųjų numerių (angl. „spoofing“) filtravimo...

Arūnas Milašius. Atsiprašykite jaunimo – jis pagaliau sugriovė darbo rinką ir nukarūnavo senolius (1) 40 min.

Z karta, kaip kai kurie įsivaizduoja, yra ta, kuri, jei pasivargina paspirtuku atvažiuoti iki biuro, nieko nenori, tik apelsinų, sėdmaišio ir kas mėnesį didėjančios algos. Jei lieka laiko, iš nuobodulio ką nors nudirba. Jie kelia siaubą senos kartos vadovams ne tik tuo, kad į darbo...

Jasikevičiui antrosiose ketvirtfinalio rungtynėse gali tekti verstis be trijų auklėtinių 56 min.

Pergalingai Eurolygos ketvirtfinalio seriją prieš „Monaco“ pradėjęs Stambulo „Fenerbahče“ klubas turi problemų su žaidėjų sveikata.

Popiežius sako, kad derybomis pasiekta taika yra geriau nei nesibaigiantis karas (1) 58 min.

Dėl daugybės ginkluotų konfliktų pasaulyje popiežius Pranciškus paragino ieškoti sprendimų prie derybų stalo.

VRK: baigėsi parašų rinkimo terminas į EP rinkimus 1 val.

Ketvirtadienį baigėsi parašų rinkimas už kandidatų sąrašus rinkimuose į Europos Parlamentą ( EP ). Reikiamą skaičių parašų surinko septynios partijos, skelbia Vyriausioji rinkimų komisija .

Cichanouskaja sveikina nutarimą neriboti baltarusių kelionių į gimtinę: tai teisingas sprendimas 1 val.

Baltarusijos opozicijos lyderė Sviatlana Cichanouskaja dėkoja Lietuvos Seimui ketvirtadienį priėmusiam sprendimą nedrausti Lietuvoje gyvenantiems Baltarusijos piliečiams daugiau kaip kartą per tris mėnesius grįžti į savo gimtąją šalį.

Putinas paskelbė, kad gegužę vyks į Kiniją 1 val.

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ketvirtadienį pareiškė, kad gegužės mėnesį planuoja apsilankyti Kinijoje – tai bus jo pirmoji kelionė į užsienį po perrinkimo kovo mėnesį.

Su emocinėmis problemomis susiduria vis jaunesni: vienišumo jausmą patiria dar mokykloje 1 val.

Pastaraisiais metais pastebima nemaloni tendencija, kad vaikų, susiduriančių su tokiomis neigiamomis mintimis, kaip baimė, nerimas, vienatvė ar net savižudybė, amžius jaunėja. Apie tai plačiau laidoje „ Delfi diena “ papasakojo „Vaikų linijos“ psichologė Jurgita Smiltė...

„Honda“ investuoja 11 mlrd. JAV dolerių į elektromobilių ir jų baterijų gamyklą Kanadoje 1 val.

Japonijos automobilių gamybos milžinė „Honda“ ketvirtadienį paskelbė į naujos elektromobilių ir jų baterijų gamyklos statybas Kanadoje investuosianti 11 mlrd. JAV dolerių – tai didžiausia investicija į automobilių pramonę Kanados istorijoje.

Kai nepavyko įbrukti suklastotų pinigų, bandė pagrobti prekes 1 val.

Narsios nedidukės miegamojo kvartalo parduotuvės pardavėjos bei operatyvaus pareigūnų reagavimo dėka trečiadienio popietę Kėdainių mieste buvo sulaikyti du jauni vyrai, kurie ne tik mėgino apgauti pardavėją įbrukdami jai padirbtą šimto eurų kupiūrą, bet ir bandė pagrobti...

Mokymų metu VRK per klaidą nutekino tūkstančių rinkėjų duomenis (1) 1 val.

Rinkimų repeticijos metu Vyriausioji rinkimų komisija ( VRK ) galimai nutekino tūkstančių rinkėjų duomenis, praneša portalas „lrytas.lt“.

JAV ekonomika augo lėčiau nei tikėtasi 2 val.

Ketvirtadienį vyriausybės paskelbtais duomenimis, mažėjant vartotojų išlaidoms ir eksporto apimtims, JAV ekonomika pirmaisiais trimis 2024 m. mėnesiais augo lėčiau nei tikėtasi.

Kroatija gavo iš Prancūzijos pirmuosius naikintuvus „Rafale“ (1) 2 val.

Kroatija iš Prancūzijos ketvirtadienį gavo šešis naikintuvus „ Rafale “ – tai didžiausias šalies ginkluotės pirkinys nuo 1991 metų nepriklausomybės karo laikų.

Dvigubų dublių mašina NBA, bet ne FIBA orbitoje: ar tikrai rinktinės žaidimas turėtų suktis aplink Sabonį? 2 val.

Fenomenaliai šį sezoną NBA arenose žaidęs ir kelis šio amžiaus rekordus į šipulius suknežinęs Domantas Sabonis vis dar nėra nieko panašaus atlikęs vilkėdamas Lietuvos rinktinės aprangą.

Lenkija įkalino rusą už jos kariuomenės šnipinėjimą 2 val.

Lenkijos prokurorai ketvirtadienį pranešė, kad vienas rusas – istorinių rekonstrukcijų mėgėjas – buvo įkalintas už šnipinėjimą Maskvos naudai.

Teismas užkirto kelią Stumbrui bylinėtis dėl prisijungimo prie „Litgrid“ elektros tinklo 3 val.

Lietuvos vyriausiasis administracinis teismas paliko galioti žemesnės instancijos teismo sprendimą nepriimti Rolando Pakso žento ir verslo partnerio Aivaro Stumbro skundo byloje dėl atmestų prašymų prisijungti prie bendrovės „ Litgrid “ elektros tinklo, motyvuojant grėsmėmis...

Taivanas pareiškė padėką JAV už naujausią pagalbą 3 val.

Taivano ministrų kabineto atstovas spaudai Lin Tze-luen pareiškė padėką JAV vyriausybei už abejų partijų paramą jo šaliai bei pastangas užtikrinti taiką ir stabilumą Indijos ir Ramiojo vandenyno regione, pranešė radijo stotis „Radio Taiwan“.

Vagystė Vilniuje: ilgapirščiai nugvelbė rankinę su papuošalais ir laikrodžiais, nuostolis 40 tūkst. eurų 3 val.

Ketvirtadienio naktį Vilniuje pasidarbavo vagys. Policija praneša apie 40 tūkst. eurų nuostolį.

Neseniai dukros susilaukusi Toma Vaškevičiūtė grįžta į televiziją 3 val.

„Šis „Muzikinės kaukės“ sezonas man labai ypatingas, manau, kad aš jį atsiminsiu visą gyvenimą, nes nedažnai būnu nėščia ir šioje laidoje buvau iki paskutinės savo nėštumo dienos. Galvojau, kad po paskutinio filmavimo, kai atsisveikinau, pailsėsiu, bet kitą dieną jau...

Mažinant biurokratiją nevyriausybiniame sektoriuje, NVO tikisi didesnės verslo paramos 3 val.

Parlamentui antradienį nusprendus toliau siekti supaprastinti paramos teikimo tvarką nevyriausybinėms organizacijoms ( NVO ), šios sprendimą sveikina ir prognozuoja didesnį verslo bei gyventojų įsitraukimą aukojant.

Teisingumo viceministras – apie visuomenės požiūrį į nusikaltimą padariusius asmenis: būtina ugdyti empatiją (1) 3 val.

Probacija vadinama laisvės atėmimo bausmės alternatyva. Ji apima lygtinį paleidimą iš įkalinimo įstaigų ir bausmės vykdymo atidėjimą. Sprendimą, ar nusikalstamą veiką padaręs asmuo atsidurs Lietuvos probacijos tarnybos specialistų priežiūroje, priima teismas. Kaip vertina...

Lietuvos paslaugų eksportas į Indijos-Ramiojo vandenyno regiono šalis pernai augo 36 proc. 3 val.

Naujausi Lietuvos banko duomenys rodo, kad 2023 m. Lietuvos paslaugų eksportas į 10-ies Indijos ir Ramiojo vandenyno regiono šalių rinkas augo 36 proc., iki 228 mln. eurų, skelbia Užsienio reikalų ministerija .

Kovos su ruse atsisakiusi Lietuvos boksininkė nepanoro ir dalintis pakyla: pasakiau „ne“ ir šventa (9) 3 val.

Ana Starovoitova ketvirtadienį iš Belgrado (Serbija) parsivežtą Europos čempionato bronzos medalį vadina įsimintiniausiu karjeroje. 31-erių boksininkė nė nebandė žengti į finalą, kadangi jos kelyje pasipainiojo Rusijos atstovė. „Nesvarbu, ar tai būtų pirma kova, ar...

Lukašenka pažėrė naujų grasinimų (7) 3 val.

Baltarusijos diktatorius Aliaksandras Lukašenka pabrėžė naikinančio branduolinio karo pavojų, jei Vakarai didins spaudimą Rusijai dėl Ukrainos .

Įvykio vietoje dirbę pareigūnai buvo nemaloniai nustebinti – vyras pradūrė policijos automobilio padangas 3 val.

Trečiadienio naktį Jurbarko rajone policija sulaikė jauną vyrą. Pranešama apie pradurtas policijos automobilio padangas.

Kovos su ruse atsisakiusi Lietuvos boksininkė nepanoro ir dalintis pakyla: pasakiau „ne“ ir šventa 3 val.

Ana Starovoitova ketvirtadienį iš Belgrado (Serbija) parsivežtą Europos čempionato bronzos medalį vadina įsimintiniausiu karjeroje. 31-erių boksininkė nė nebandė žengti į finalą, kadangi jos kelyje pasipainiojo Rusijos atstovė. „Nesvarbu, ar tai būtų pirma kova, ar pusfinalis,...

Neklumpantis Gaubas žengė į „Challenger“ turnyro ketvirtfinalį 3 val.

Solidų pasirodymą Romoje vykstančiame ATP „Challenger“ turnyre tęsia Vilius Gaubas (ATP-345). Tenisininkas iš Lietuvos dvi su puse valandos vykusioje aštuntfinalio akistatoje 2:1 (7:5, 4:6, 6:4) parklupdė prancūzą Matteo Martineuau (ATP-186).

Vokietijos brigados perkėlimo į Lietuvą procesas vyksta pagal planą 3 val.

Prezidentas Gitanas Nausėda sako, kad Vokietijos brigados perkėlimo į Lietuvą procesas vyksta pagal planą.

Su Silvester Belt į Švediją išvyko ir Jonas Nainys: kai „Luktelk“ atliko per Natalijos Bunkės koncertą, tapo aišku, kad viskas bus gerai (2) 4 val.

Kartu su Silvester Belt į Švediją išvyko ir Jonas Nainys . Vilniaus oro uoste sutiktas žinomas vyras plačiau papasakojo apie Lietuvai šiemet atstovausiančio atlikėjo stiprybes ir numatomas veiklas Malmėje .

Savo didžiausią ydą pripažįstantis Žemaitaitis keistis neketina (3) 4 val.

Kandidatas į prezidentus Remigijus Žemaitaitis žada būti uraganiniu šalies vadovu, kuris, jei prireiks, pasistengs, kad prieš Vyriausybę kiltų žmonių nepasitenkinimo banga. Tačiau politikas viliasi, jog po Seimo rinkimų valdančiąją daugumą formuos ne konservatoriai, todėl...

„Deistra“ vadovas: „Mūsų pardavimai „Pigu.lt“ augo beveik tris kartus“ 4 val.

„ Pigu.lt “ Marketplace aprangos aksesuarais prekiaujančios įmonės „Deistra“ pardavimai per pastaruosius metus šoko į viršų beveik tris kartus. Tarp sėkmės priežasčių – sėkminga prekybos plėtra į užsienio rinkas, kurias savo pardavėjams yra atvėrusi „Pigu.lt“.

Europos irklavimo čempionato starte dvi lietuvių įgulos pateko į finalus 4 val.

Vengrijos mieste Šegede ketvirtadienį startavo Europos irklavimo čempionatas, kuriame varžosi 6 lietuvių įgulos. Pirmąją varžybų dieną dvi iš jų sumedžiojo tiesioginius kelialapius į A finalus.

Sausas kosulys ir protarpinis dusulys be aiškios priežasties gali byloti apie dažną ir varginančią diagnozę 4 val.

Atbundanti gamta vienus džiugina, o kitiems sukelia primirštas bėdas – pražydę augalai ir žiedadulkės provokuoja pavasarines alergijas. Vaistininkas pasakoja, kokie dar netipiniai simptomai gali byloti apie alergiją, ir kada jau tikrai verta kreiptis į medikus.

Tėvas su dukra įkūrė įmonę, kurioje dirba visa šeima 4 val.

Laidos „Proto industrija“ svečiai Gintaras Katkus ir Julija Grigonienė yra ne tik įmonės „Magijuka“ bendraįkūrėjai bet ir tėvas su dukra. Jų įkurtoje įmonėje dirba penki darbuotojai, iš kurių keturi – šeimos nariai. Su kokiais privalumais ir sunkumais susiduriama dirbant...

Linkstama pritarti visų pradinukų nemokamam maitinimui (1) 4 val.

Seimas svarstys Demokratų frakcijos „Vardan Lietuvos” iniciatyvą nemokamai maitinti visus pradinukus.

Aiškėja daugiau detalių apie mirusį 8-metį berniuką – vaiko mirties priežastis nebuvo susijusi su smurtu 4 val.

Šiaulių apygardos prokuratūros Baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorės nutarimu nutrauktas ikiteisminis tyrimas, kuris buvo pradėtas 2023 m. spalio 2 d. dėl sveikatos sutrikimų į Kauno klinikas atvežto aštuonmečio. Ligoninėje mažametis Ariogalos gyventojas buvo operuotas, po...

Žemaitaitis planuoja trauktis iš Seimo KT: Žemaitaitis sulaužė Seimo nario priesaiką, papildyta (73) 5 val.

Seimo narys Remigijus Žemaitaitis antisemitiniais pareiškimais sulaužė Seimo nario priesaiką ir šiurkščiai pažeidė Konstituciją, ketvirtadienį konstatavo Konstitucinis Teismas (KT). R. Žemaitaitis Delfi patvirtino, kad pats artimiausiu metu trauksis iš Seimo, o ateinančiuose...

Šviežio derliaus kopūstai – į tešlą: paragaukite išskirtinio skonio blynelių vos už porą eurų 5 val.

Lietuviška virtuvė neįsivaizduojama be kopūsto: juos tarkuojame salotoms, dedame į sriubas ir troškinius, o kartais ir nepagailime pusdienio, per kurį kopūsto lapus su įdaru vyniojame į balandėlius. Meniu paįvairinimui pabandykite nesudėtingą rytietišką kopūstų kepsnelių...

KTU profesorius: Žemės gelmėse ties Lietuva slypi milžiniškas energijos šaltinis (5) 5 val.

Žemės gelmėse slypi neišnaudotas potencialas, kurį galima paversti energijos šaltiniu. Tai tvirtina Kauno technologijos universiteto Matematikos ir gamtos mokslų fakulteto (KTU MGMF) prof., geoenergetikos mokslinių tyrimų ir inovacijų laboratorijos „Geoenergy Lab“ mokslo grupės...

Iš esmės. Kodėl tokie nykūs prezidento rinkimai? 5 val.

Vienų rinkimų mes netekome, sako komunikacijos ekspertas Linas Kontrimas. Ar tikrai? Kas lemia, kad neturime prezidento rinkimuose intrigos?

Šimtametes tradicijas puoselėjančiame Švenčionių fabrike – itin moderni įranga: sunku patikėti, kad taip paruošiamos žolelės 5 val.

Platesnį mastą įgaunant ne tik kalboms, bet ir darbams, susijusiems su žaliąja ekonomika ir į ekologiją orientuotomis inovacijomis, lietuviško verslo sėkmės istorijų sąrašas vis pildosi. Daugiau nei šimtą metų veikiantis vaistažolių perdirbimo fabrikas „Švenčionių...

Paaiškėjo, kada Maslobojevas kausis „Glory“ turnyre atskleisti nauji varžovai 5 val.

Geriausias Lietuvos kikbokso kovotojas Sergejus Maslobojevas į „Glory“ ringą sugrįš jau birželio 8 dieną, Roterdame (Nyderlandai). Jis dalyvaus pussunkio svorio kategorijos „Grand Prix“ turnyre.

Riaušių prie Seimo byloje liudijusi Šakalienė: man buvo grasinama, raginama „įmesti į konteinerį, pakarti“ (1) 5 val.

Vilniaus miesto apylinkės teismui toliau nagrinėjant 2021 m. riaušių prie Seimo bylą, joje liudijo parlamento narė Dovilė Šakalienė . Politikė pasakojo, kad bandė kalbėtis su prie parlamento susirinkusiais žmonėmis, tačiau tai daryti buvo keblu, nes, pasak liudytojos, jai buvo...

Sorbonos universitete pasakytoje kalboje – Macrono įspėjimas Europai (11) 5 val.

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas ketvirtadienį paragino Europą įveikti pasikeitusio pasaulio keliamus iššūkius ir įspėjo, kad „mūsų Europa šiandien yra mirtinga ir gali mirti“.

Čempionato išvakarėse – gazą spaudžiantis lyderis, laukiamas Kasparaitis ir Zubraus užmačia 5 val.

Ketvirtadienį pirmieji iš Elektrėnų į Vilnių persikėlusios Lietuvos rinktinės atstovai išbandė ledą, ant kurio netrukus grumsis dėl pasaulio čempionato IB diviziono medalių. Po pasimatymo su žiniasklaida „Twinsbet“ arenoje ir improvizuoto pasivažinėjimo ledo valymo...

Vėgėlė sureagavo į žurnalistinį tyrimą: tai – siekis paveikti politinę sistemą (4) 5 val.

Po žurnalistinio tyrimo kritus įtarimų šešėliui ant kandidato Igno Vėgėlės šeimos valdomos įmonės „Vilpra“, šalies vadovo posto siekiantis teisininkas kartoja – „ Laisvės TV “, tiriamosios žurnalistikos centro „Siena“ ir Baltarusijos kolektyvo „Biuro“ tyrimas...

Peru policijos sraigtasparnis iš degančio pastato išgelbėjo vyrą 5 val.

Peru policija ir vietos žiniasklaida paskelbė filmuotą medžiagą, kurioje matyti, kaip Limoje policijos orlaivis iškelia degančiame pastate įstrigusį vyrą ir nugabena jį į saugią vietą.

Lietuva neigia Minsko teiginius apie dronų ataką iš mūsų šalies (24) 5 val.

Baltarusijos KGB vadas Ivanas Tertelis ketvirtadienį pareiškė, neva Baltarusijos specialiosios tarnybos užkirto kelią bepiločių orlaivių smūgiams iš Lietuvos teritorijos į taikinius Minske. Nacionalinio krizių valdymo centro vadovo Vilmanto Vitkausko teigimu, tai neturi nieko bendro...

Skandalas Serbijoje: po gaudynių „Crvena Zvezda“ klubo vadovas sučiuptas neblaivus prie vairo 6 val.

Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Serbijos krepšinio rinktinės vadovas Nebojsa Iličius pakliuvo į skandalą Serbijoje, skelbia „Nova.rs". Pranešama, kad 58-erių vyras vairavo išgėręs ir bėgo nuo pareigūnų.

Į Malmę Silvester Belt išlydėjusi mama ir sesuo: prasitarė, kodėl po nacionalinės atrankos vos nenualpo 6 val.

Ketvirtadienį į didžiąją „Euroviziją“ Silvester Belt išlydėjo ne tik būrys žurnalistų, bet ir artimiausios šeimos narės – dainininko mama Vilma ir sesė Benita. Moterys prisipažino jaučiančios ramybę ir atskleidė, kaip reagavo, kai sužinojo, jog dainininkas keliauja į...

Į Švediją išvykstantį Silvester Belt išlydėjo jo šeima 6 val.

Ketvirtadienį į „Eurovizijos“ dainų konkursą, kuris šiemet vyks Švedijoje, išvyko atlikėjas Sivester Belt. Vilniaus oro uoste jį išlydėjo ir patys artimiausi žmonės. Čia susirinko ne tik draugai, bet ir mama bei jo sesuo.

Moldovos užsienio reikalų ministerijoje – kratos 6 val.

Prokuratūros ir Informacijos ir saugumo tarnybos darbuotojai trečiadienį atliko kratą Moldovos užsienio reikalų ministerijoje, susijusią su tiriama baudžiamąja byla.

Sveiki gyvi. Jauna ir aktyviai gyvenanti Monika išgirdo vėžio diagnozę – ją išdavė keli priaugti kilogramai 6 val.

Pirmoji naujos tinklalaidės „ Sveiki gyvi “ viešnia – vilnietė Monika Steponavičiūtė. Sportuojanti, sveikai gyvenanti moteris prieš metus išgirdo gimdos kaklelio vėžio diagnozę.

Liepa Mondeikaitė: noriu pagaliau žydėti tomis spalvomis, kurių labai daug turiu 6 val.

Laidoje „Pas Editą“ apsilankiusi dainininkė Liepa Mondeikaitė pripažįsta, kad gyvenime buvo visko: teko patirti ir didelių laimėjimų, ir nesėkmių. Dabar žinoma moteris jaučia, kad jos gyvenimas artėja puikaus laikotarpio link.

Liepa Mondeikaitė: noriu pagaliau pražydėti tomis spalvomis, kurių labai daug turiu 6 val.

Laidoje „Pas Editą“ apsilankiusi dainininkė Liepa Mondeikaitė pripažįsta, kad gyvenime buvo visko: teko patirti ir didelių laimėjimų, ir nesėkmių. Dabar žinoma moteris jaučia, kad jos gyvenimas artėja puikaus laikotarpio link.

Silvester Belt išlydėtas į „Eurovizijos“ dainų konkursą: oro uoste – paslaptinga užuomina apie sceninį drabužį ir simbolinė dovana (6) 6 val.

Silvester Belt eurovizinė kelionė įgavo pagreitį. Ketvirtadienio popietę atlikėjas sėdo į lėktuvą ir su visa Lietuvos delegacija išvyko „Eurovizijos“ dainų konkursui ruoštis į Švediją, Malmę. Oro uoste palydėti atlikėjo atvyko visas būrys žiniasklaidos atstovų.

Vilniaus „Kibirkšties“ krepšininkės ketvirtus metus iš eilės tapo Lietuvos čempionėmis 6 val.

„SMART WAY Moterų Lietuvos krepšinio lygos“ trofėjus grįžta į sostinę. Eglės Zabotkaitės vedamos Vilniaus „Kibirkšties“ krepšininkės išvykoje 71:61 (17:7, 16:13, 21:23, 17:18) įveikė Klaipėdos LCC tarptautinį universitetą ir ketvirtus metus paeiliui tapo Lietuvos...

Turto bankas aukcione už 3 mln. eurų parduos buvusio VAT pastato dalį 6 val.

Turto bankas aukcione ketina parduoti daugiau nei 2 269 kv. m ploto Vadovybės apsaugos tarnybos pastato dalį sostinėje. Už ją bus prašoma beveik 3 mln. eurų.

Išskirtinės JUNG naujienos svarbiausioje statybų verslui skirtoje parodoje „RESTA“ 7 val.

Protingų namų ekspertai iš „JUNG Vilnius“ 2024 metų tarptautinės statybų verslo parodos „RESTA“ lankytojams demonstruoja, jog namai gali tapti dinamiška aplinka, kuri su mumis sąveikauja, supranta mūsų poreikius ir padeda gyventi patogesnį gyvenimą. Šią naujos kartos namų...

1 2 3