-
Šiandien

Nuo Maskvos tolstanti sąjungininkė uždraudė Solovjovo laidas 53 min.

Uždaroji akcinė bendrovė „Armėnijos televizijos ir radijo laidų transliavimo tinklas“ uždraudė šalies teritorijoje transliuoti Rusijos televizijos propagandines laidas „Sekmadienio vakaras su Vladimiru Solovjovu “ ir „Vakaras su Vladimiru Solovjovu“.

Naujas etapas: Ukraina rado silpnąją Rusijos karo mašinos vietą 58 min.

Ukrainos kova su Rusijos invazija įžengė į naują etapą: ukrainietiškos dronų technologijos buvo panaudotos 2000 kilometrų ilgio ruože, kuriame gausu dar nuo sovietmečio likusių naftos perdirbimo gamyklų.

Macrono vizito nuotraukos internete sukėlė tikrą audrą 2 val.

Jeigu tektų spręsti vien iš nuotraukų, tada Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono trijų dienų vizitas Brazilijoje labiau priminė romantišką pabėgimą, o ne tarptautinę diplomatiją, rašo „The Guardian“.

Meteorologai skelbia, kokių orų Europai tikėtis balandį (1) 4 val.

Balandžio mėnesį nemažoje Europos dalyje vyraus aukštesnė nei įprasta temperatūra ir tęsis tendencija, kai jau devynis mėnesius iš eilės rekordiškai aukšta temperatūra kelia susirūpinimą dėl klimato kaitos.

Tuskas: prasidėjo nauja karo era 5 val.

Lenkijos ministro pirmininko Donaldo Tusko teigimu, Rusijos invazija į Ukrainą pradėjo naują – karo – erą Europoje.

Iš Rusijos – paslauga Šiaurės Korėjai (1) 5 val.

Rusija ketvirtadienį užblokavo Jungtinių Tautų ( JT ) ekspertų grupės, stebinčios Šiaurės Korėjai taikomas tarptautines sankcijas, mandato atnaujinimą.

„Hamas“ ir Izraelio karas. Stebėsenos organizacija: per Izraelio smūgį netoli Alepo žuvo 36 Sirijos kariai 6 val.

Penktadienį per Izraelio antskrydį Sirijos Alepo provincijoje žuvo mažiausiai 36 sirų kariai, pranešė viena stebėsenos organizacija, kuri pridūrė, kad toje teritorijoje yra „Hezbollah“ priklausančių ginklų sandėlių.

Karas Ukrainoje. Syrskis pirmą kartą pakomentavo Zalužno atleidimą Rumunija netoli Ukrainos sienos aptiko galimai drono skeveldrų 6 val.

Per raketų ir dronų ataką naktį iš kovo 28 į 29 dieną Rusijos pajėgos smogė Ukrainos energetikos infrastruktūrai. Tai tinkle „Telegram“ pranešė Ukrainos nacionalinė energetikos bendrovė „Ukrenergo“.