aA
Klausimas

Laba diena,

noriu pasikonsultuoti dėl gimdos priedų uždegimo, gal trumpai aprašysiu savo negalavimus. Pasijutusi blogai iškarto kreipiausi į ginekologę, man maudė pilvo apačią, buvo toks jausmas, kad ištisai kažkas spaudžia šlapimo pūslę ir buvo pastovus jausmas, kad noriu šlapintis, jaučiau maudimą einantį į kirkšnis, gydytojai apžiūrėjus mane echoskopu jokių uždegimų nenustatė, pasidariau kraujo ir šlapimo tyrimus, tyrimai buvo geri, tik tepinėlis rodė, kad yra pienligė. Gydytoja paskyrė man šiuos vaistus: mycomax aš gėriau 2 kapsules , o mano vyras gėrė 1 , toliau dėjausi macmivor žvakutes 8 dienas, atlikus pakartotinus tepinėlio tyrimus po gydymo pasakė, kad viskas tvarkoj . Tačiau po kurio laiko man vėl pradėjo viskas kartotis.

Mane dažnai kankina niežėjimas ( ciklo vidury ), laikas nuo laiko jaučiu maudimą kirkšnyse, jaučiau maudimą dešiniam šone. Pakartotinai pasitikrinus pas ginekologę dabar ji man nustatė gimdos priedų uždegimą ir paskyrė gerti tokius vaistus: tabletes zanocin geriu po 2 kartus dienoj 10 dienų, 2 piliules po viena kart savaitėj mycosypt ir 7 dienas vartoju žvakutes Polygimax , bet man pradėjo kilti abejonių, ar tikrai yra nustatyta man gera diagnozė ???? Dar nepaminėjau , kad pusę metų vartojau kontraceptines tabletes harmonet, bet jau 3 mėn. kaip nebegeriu. ( atsiprašau už ne taip surašytus vaistų pavadinimus nes juos rašiau iš receptų ir suskaityti gydytojos raštą labai sunku) .

Ačiū už atsakymą
Aušra

Atsakymas

Mano manymu, jau pagal pirmuosius nusiskundimus Jums buvo galima nustatyti gimdos priedų uždegimą. Gydymas skirtas neblogas.

Eugenija

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0