aA
Po nesėkmingo bandymo atsiimti dukrą iš Kedžių namų Laimutė Stankūnaitė savo atžalos dar nematė, kreipėsi į ją laišku. Mergaitė parašė atsakymą, kuris šokiravo mamą ir jos advokatą, praneša LNK Žinios.
Dukros laiškas pribloškė L.Stankūnaitę
© DELFI (R.Achmedovo nuotr.)

Advokatas Gintaras Černiauskas pasakojo, kad laiškas rašytas mergaitės ranka, tačiau jo turinys kelia abejonių, ar tai mažametės mintys.

„Peršasi mano asmeninė nuomonė - aš nesu psichologas, tik advokatas -, kad vaikas toliau begalo smarkiai įtakojamas. <...> Mergaitė parašė savo ranka, tačiau laiško turinys, išsireiškimai, žodžiai ir nuotaika...“ - sakė advokatas.

Pasak LNK Žinių, L.Stankūnaitė laiške įžvelgia grasinimą sau, jei dar kartą bandys paimti mergaitę.

G.Černiauskas ketina parodyti laišką psichologams ir sieks išsiaiškinti, ar tai galėjo parašyti pati mergaitė.

DELFI primena, kad dukros L.Stankūnaitei atsiimti nepavyko kovo 23 d. Tuomet apsilankymas Kedžių namuose baigėsi vaiko tampymų ir riksmais.

Dar praėjusių metų gruodžio 16-ąją Kėdainių rajono apylinkės teismas mergaitę grąžino mamai L. Stankūnaitei, tačiau iki šiol šis sprendimas neįvykdytas.

N. Venckienė tikina, kad mergaitė nenori gyventi su mama. Iki šiol dėl tos pačios priežasties neįvyko ir nė vienas mergaitės ir mamos susitikimas neutralioje aplinkoje.

Kelis kartus L. Stankūnaitė buvo aplankiusi mergaitę Garliavoje, tačiau, G. Černiausko teigimu, to daryti daugiau neplanuojama dėl saugumo ir prastos susitikimų kokybės. L. Stankūnaitė teigė, kad Venckų bei Kedžių šeimų nariai kišosi į jos ir dukros bendravimą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0