Kartą ši moteris jau buvo radikaliai pakeitusi amplua - baigusi topmodelio karjerą, ji tapo dainų autore ir atlikėja. Dabar 39-erių Carlos Bruni laukia naujas virsmas: Saudo Arabija, Indija ir Didžioji Britanija jau ruošiasi priimti buvusią manekenę ir vienišą motiną kaip pirmąją Prancūzijos ponią - dėl visa pikta.

Prancūzijos vadovas žiedą su širdies formos rožiniu briliantu savo išrinktajai įteikė praėjus vos mėnesiui po jų pažinties. Ar ne pernelyg audringai vystosi romanas Eliziejaus rūmuose? Tik ne prancūzams. Jiems jis atitinka geriausias šalies tradicijas.

Penktosios respublikos vadovai visada jautė silpnybę italėms. Ir François Mitterrandas, kuris, kaip paaiškėjo jau po jo mirties, buvo vienas didžiausių šimtmečio širdžių ėdikų, ir net sausasis Žakas Širakas, piktų liežuvių tvirtinimu, daugybę metų varžęsis su savo pirmtaku dėl meilužių (neretai tų pačių) dėmesio.

Taigi 52-ejų N. Sarkozy - ne išimtis. Tiesa, kai kuo jis savo pirmtakus gerokai pralenkė - tai atviriausiu ir turbūt pačiu europietiškiausiu romanu visų prezidentinių romanų istorijoje. Mat pats N. Sarkozy yra vengras.

Gražuolė Carla - italė, jau daugybę metų gyvenanti Prancūzijoje, dievinanti anglų poeziją ir dėl to paskutinį savo diską įrašiusi išskirtinai anglų kalba. Be to, tikra jos pavardė - Bruni-Tedeschi - skamba vokiškai („tedesko“ - „vokietis“ itališkai).

Nicolas Sarkozy ir Carla Bruni.