aA
“Žaidimų Zona” spausdina atsakymus į savo skaitytojų klausimus. Juos “Žaidimų Zonai” galima siųstį elektroninio pašto adresu gamezone@delfi.lt.
Ar pasirodys žaidimas “NBA Live 2002”, skirtas asmeniniam kompiuteriui?

Šis žaidimas yra pritaikytas tik “PlayStation”, “PlayStation 2” bei “XBox” konsolėms ir nebus pritaikomas asmeniniams kompiuteriams. Tačiau žadama, kad kitais metais išeisiantis produktas “NBA Live 2003” bus suderintas ir su asmeninių kompiuterių platforma.

Kokios reikia žaidimo “Counter-Strike” versijos, norint žaisti Internete?

Visiškai nesvarbu kokią versiją turite – ją galėsite žaisti žaidimą internete, tačiau jūsų turimo “kliento” ir tarnybinės stoties versijos turės sutapti. Lietuvoje populiariausia 1.3 versija. Papildymus galite parsisiųsti iš tinklapių: "www.counter-strike.lt" arba "www.counter-strike.net".

Kodėl iki 2002 02 26 dienos buvo atidėtas žaidimo “Mafia: The City of Lost Heaven” išleidimas?

Žaidimo kūrėjai taip pasielgia jau nebe pirmą kartą. Nors neskelbiamos tikslios priežastys, dėl kurių žaidimas nėra pristatomas pirkėjams, tačiau galima spėti, kad dar galutinai nebaigti žaidimo bandymai. Daugiau informacijos apie žaidimą galite rasti jau senokai neatnaujintoje http://www.mafia-game.com/, tačiau ten skelbiama, jog žaidimą buvo planuota išleisti 2001 metų pabaigoje.

Iš kokių interneto svetainių, kuriose nereikia registruotis, galima parsisiųsti kompiuterinių žaidimų?

Beveik visose svetainėse, kur siūlomi stalo, kortų bei azartiniai žaidimai ("www.pogo.com", "www.chess.lt", "games.yahoo.com" ir pan.) registracija yra privaloma. Tuose tinklapiuose, kurie siūlo atsisiųsti demonstracines komercinių žaidimų versijas registracijos nereikalaujama. Tad demonstracinių versijų galima rasti šiose svetainėse: “The Adrenaline Vault”, “GameSpot”, “Fileplanet” (pastarojoje registruotis reikia, tačiau procesas labai paprastas).

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0