Geriausių 2003 metų pasaulio ir pavienių šalių bankų, verslo konsultacijų įmonių bei investicijų bendrovių sąrašus "Euromoney" paskelbė ketvirtadienį. Tuomet gavę apdovanojimus pranešė Vilniaus bankas, bendrovė "VB Vilfima" bei finansų maklerio įmonė "Suprema".

"Euromoney" apdovanojimą Lietuvos "Hansabankui" įteikia pirmą kartą. "Hansabank" grupės bankai šiais metais taip pat gavo geriausių Latvijos bei Estijos bankų apdovanojimus bei geriausios finansų maklerio įmonės ir geriausio investicinės bankininkystės paslaugas teikiančio banko Estijoje apdovanojimus.

"Mes siekiame ne tik tarpininkauti klientams, bet ir tapti jiems pagrindiniu konsultantu prekiaujant akcijų rinkose", - sakė "Hansabanko" finansų maklerio skyriaus vadovas Linas Grinevičius.

"Hansabankas" šiemet pirmauja tarpininkaudamas tiek prekiaujant Lietuvos įmonių akcijomis, tiek skolos vertybiniais popieriais.

Vilniaus banką jau penktą kartą iš eilės "Euromoney" išrinko geriausiu Lietuvos banku, taip pat apdovanojo ir kaip geriausią lėšų skolinimo partnerį. Vilniaus banko antrinė įmonė "VB Vilfima" apdovanota kaip geriausia patarėja įmonių susijungimo ir įsigijimo klausimais Lietuvoje.

Suomijos "Evli" grupei priklausanti "Suprema" Lietuvoje pripažinta geriausia vietine partnere investicinės bankininkystės srityje.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją