G.Arenasas išsitraukė ginklą ir jį nutaikė į J.Crittentoną, kuris taip nenusileido vyresniam komandos draugui ir nutaikė ginklą į jį.

Šiuo metu yra atliekamas tyrimas, todėl dar nėra žinoma kokios sankcijos gali laukti abiejų žaidėjų. Krepšininkai gali susilaukti nuobaudų iš klubo vadovybė ir Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) lygos. Šis įvykis sulaukė ir teisėsaugos pareigūnų dėmesio.

Vis dėlto G.Arenaso padėtis kiek geresnė, nes krepšininko ginklas nebuvo užtaisytas, o ar J.Crittentono ginklas buvo paruoštas iššauti, nepranešama.

Įdomu tai, jog iki 1997 metų "Wizards" klubas vadinosi kitu pavadinimu - "Bullets" (ang. - kulkos).

27 metų 193 cm ūgio G.Arenasas 2009-2010 metų NBA sezone per 30 sužaistų rungtynių pelnydavo 22,7 taško, atkovodavo 4,3 ir perimdavo 1,3 kamuolio, atlikdavo 6,9 rezultatyvaus perdavimo ir suklysdavo 3,8 karto.

22 metų 196 cm ūgio J.Crittentonas šiame sezone dar nė sykio nebuvo išbėgęs į aikštę, vilkėdamas "Wizards" klubo marškinėlius.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)