Saugo, kuris "Real" kainavo apie 94 mln. eurų, pristatymą stebėjo apie 80 tūkst. Madrido ekipos aistruolių. Pristatyme taip pat dalyvavo legendinis Portugalijos futbolininkas Eusebio bei, kaip jau įprasta, komandos prezidentas Florentino Perezas ir legendinis puolėjas Alfredo Di Stefano.

Pats 24-erių metų C. Ronaldo kurį laiką negalėjo pradėti savo kalbos, mat aistruoliai vis skandavo jo vardą bei įvairius šūkius. Tačiau sirgaliams nurimus, saugas tarė: "Labas vakaras. Sakiau savo draugams, kad būsiu savimi, taigi, tiesiog džiaugiuosi būdamas čia."

Ir pridūrė: "Man tai yra vaikystės svajonės išsipildymas. Visada svajojau rungtyniauti Madrido "Real". Tikrai nesitikėjau tokio žiūrovų skaičiaus, man tai yra didelis siurprizas. Ačiū visiems. Norėčiau, kad drauge sušuktume - vienas, du, trys - HALA Madrid!"

C. Ronaldo rungtyniaus devintuoju numeriu pažymėtais marškinėliais.

Praėjusį sezoną su šiuo numeriu žaidė į Lisabonos "Benfica" šią vasarą perėjęs puolėjas Javieras Saviola.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją