„Po to, kai skrydžių bendrovės „flyLAL-Lithuanian Airlines" ir „airBaltic" nutraukė savo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Briuselį, kelionė tarp šių miestų užtrunka šešias ir daugiau valandų tuo tarpu mūsų skrydis užtruks tris valandas", – sakė G. Sciotas.

Planuojama, kad lėktuvas iš Briuselio pakils ryte, o iš Vilniaus – popiet. Jo teigimu, atvykusiems rytiniu skrydžiu Briuselyje bus galima maždaug po valandos persėsti ir į lėktuvą, skrendantį į Romą, Barseloną, Milaną, Berlyną, ar Ženevą.

„Mes taip pat planuojame pritraukti kelionių organizatorius, kad šie rezervuotų bilietus belgų turistams, norintiems aplankyti Europos kultūros sostinę. Be to, Vilnių nemažai Belgijos laikraščių yra įtraukę rekomenduojamų aplankyti miestų sąrašą", – tvirtino pašnekovas.

DELFI primena, kad „airBaltic" iš Vilniaus į Briuselį nebeskraido nuo sausio 7 d. Tuo tarpu „flyLAL" į Briuselį nebeskraido nuo rudens.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją