Jame bus aprašomos bendruomenės naujienos, vietos paskalos, naktinis gyvenimas, profesionalų patarimai rūpimais klausimais, rekomendacijos, kaip tvarkyti savo pinigus ar leisti laisvalaikį, informuoja LITH

„Tai originaliai informatyvus leidinys svetur gyvenantiems lietuviams. Nors LITH leidžiamas Airijoje, jame patrauklių straipsnių ir naudingos informacijos ras bet kuriame pasaulio kampelyje gyvenantys lietuviai. Žurnalas skirtas smalsiems ir mėgstantiems stilingus leidinius skaitytojams", - teigia LITH rinkodaros vadybininkė Laura G Down.

Leidinys spausdinamas iš dviejų pusių – skaitytojas pasijus rankose laikantis du žurnalus viename. Vienoje žurnalo dalyje bus pateikiamos naujienos ir aktuali socialinė informacija, kitoje - pramogos, stiliaus subtilybės bei gyvenimo būdo variacijos.

Leidinys nuo rugsėjo 5 d. yra platinamas visoje Airijoje: lietuviško maisto parduotuvėse, lituanistinėse mokyklose, grožio salonuose ir kitose lietuvių susibūrimo vietose. Žurnalas ilgainiui bus platinamas ne tik Airijoje, bet ir kitose gausiai lietuvių gyvenamose šalyse.